Amed, Van, Batman ve Hakkari'de eğitime bir gün ara verildi

IŞİD'in Kobani'ye yaptığı saldırıları protesto edilmesinin ardından Diyarbakır, Hakkari, Van ve Batman'da eğitime bir gün ara verildi.

Amed, Van, Batman ve Hakkari'de eğitime bir gün ara verildi
Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) Kobani'de saldırılarını arttırmasının ardından Diyarbakır'da protesto gösterilerinde olaylar çıktı.


Çıkan olayların ardından Diyarbakır Valiliği gece saatlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu. Valilik ayrıca ilk, orta ve lise denge okulları da  1 gün süreyle tatil etti.

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ'NDE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Hakkari'de yaşanan olaylardan dolayı üniversitede eğitim öğretime ara verildiği bildirildi. Gün boyu devam eden olayların ardından alınan karar gereği Hakkari Üniversites'nde yarından itibaren 13 Ekim 2014 tarihine kadar eğitim öğretime ara verildiği belirtildi.

VAN'DA YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ'NDE EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ

Van'da, Kobani'ye yönelik saldırılar nedeniyle çıkan olaylar üzerine Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde eğitime bir gün ara verildi. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yarın eğitim öğretime ara verildiği belirtildi. Açıklamada, "İlimizde meydana gelen olaylar nedeniyle 08 Ekim 2014 Çarşamba günü eğitim ve öğretime bir gün ara verilmiştir" denildi.

BATMAN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Batman Valiliği, iki gündür olayların sürdüğü kentte ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan etti. Yarın, kentteki tüm okullarda da eğitime bir gün ara verildi. / ajanslar

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2014, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER