Amed'deki patlamada 13 yaşındaki çocuk yaralandı

Amed'in Kayapınar ilçesinde boş bir arazide meydana gelen patlamada 13 yaşındaki M.A., adlı çocuk yaralandı. M.A'nın sol gözünü kaybetme riski bulunduğu bildirildi. Polisler ise tedavi olan çocuğun zorla ifadesini almaya çalıştı.

Amed'deki patlamada 13 yaşındaki çocuk yaralandı
Amed'in Kayapınar ilçesinde boş bir arazide meydana gelen patlamada 13 yaşındaki M.A., adlı çocuk yaralandı. M.A'nın sol gözünü kaybetme riski bulunduğu bildirildi. Polisler ise tedavi olan çocuğun zorla ifadesini almaya çalıştı.


Alınan bilgilere göre,  Kayapınar İlçesi Urfayolu Caddesi'nde bulunan AKP İl Başkanlığı binasının arka kısmındaki boş arazide henüz nedeni bilinmeyen bir patlama meydana geldi. Patlamada M.A. (13) adlı çocuk yaralandı. Yaralı çocuk Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Sağ eli ile sol gözü başta olmak üzere çeşitli yerlerinden yaralanan çocuk Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındı. Acilde yapılan ilk müdahalenin ardından M.A sol gözünde oluşan tahribat nedeniyle Göz Polikliğine alındı. 

Doktorların sol gözünü kaybetme riskinin bulunduğunu belirten ve birçok yerinden yaralanan M.A'nın durumu ağır olmasına rağmen polislerin ifadesini almaya çalışması dikkat çekti. 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2014, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER