TOMA Mağduru Muhabirin Fotoğrafı Times'ta

Ankara'da dünkü gösteri sırasında TOMA'dan sıkılan suyla yere düşen Ulusal TV muhabirinin fotoğrafı, yabancı basında yankı buldu.

TOMA Mağduru Muhabirin Fotoğrafı Times'ta

Türkiye'de sosyal medyada geniş yer bulan Ankara'da bir gösteri sırasında TOMA'dan sıkılan suyla yere düşen Ulusal TV muhabirinin fotoğrafı, yabancı basında yankı buldu.

BBCTürkçe'ye göre, İngiliz Times Gazetesi, dünya haberleri sayfalarındaAnkara'daki bir eylemde polisin sıktığı basınçlı suyla ayakları yerden kesilen Ulusal TV Muhabiri Hüsna Sarı'nın fotoğrafına geniş yer ayırıyor.

Resim altındaki başlık ise "Gerçeğin soğuk darbesi."

3 BİN KİŞİ MECLİS'E YÜRÜMEK İSTEDİ

Tutukluluk süresini 5 yıla indirme ve Özel Yetkili Mahkemeler'in (ÖYM) kaldırılmasıyla ilgili Meclis'e sunulan kanun teklifinin Ergenekon ve Balyoz tutuklularını kapsamamasına tepki gösteren sivil toplum kuruluşu, siyasi parti ve sendika üyesi yaklaşık 3 bin kişi dün TBMM'ye yürümek istedi.

POLİS İZİN VERMEDİ

Güvenpark'tan yürüyüşe başlayan grup, Meclis Çankaya girişinin karşısındaki Akay Caddesi'nde polis barikatıyla durduruldu.

TOMA'LARLA SERT MÜDAHALE

Meclis'e yürümek isteyen gruba polis izin vermedi. Uzun süreli bekleyişin ardından polis gruba biber gazı ve TOMA'lardan boyalı tazyikli su ile müdahale etti.

MUHABİR DE TOMA'LARIN HEDEFİ OLDU

Ulusal Kanal muhabiri Hüsna Sarı TOMA'dan sıkılan tazyikli suyun hedefi oldu. Müdahale ısrasında birçok kişi fenalık geçirdi, 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Polisin müdahalesinden sokaktaki vatandaşlar ve çevredeki esnaf da etkilendi. / ajanslar

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2014, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER