Baydemir: 3 Tane 21'i Topladım Plakamı 63 Yaptım

BDP'nin Şanlıurfa adayı Osman Baydemir, plakasını 63 yaptığını belirterek, "3 tane 21'i topladım ve böylece Urfa'nın plakası 63 ortaya çıktı." dedi.

Baydemir: 3 Tane 21'i Topladım Plakamı 63 Yaptım
Diyarbakır'da iki dönem başkanlık yapan ve partisİnin tüzüğü gereği görev süresini tamamlayarak Şanlıurfa'dan aday olan Osman Baydemir, Habertürk'te Balçiçek İlter'in Söz Sende programına katıldı.


BAHÇELİ'Yİ AKILLARA GETİRDİ

Programda gündeme dair önemli açıklamalarda bulanan Osman Baydemir'in plakasını 21'den nasıl 63'e çevirdiğini anlatması, hesaplarıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi akıllara getirdi.

"PLAKANI NASIL 63 YAPTIN BAŞKAN" SORUSU

Şanlıurfa'dan başkanlığa talip olan Baydemir programda, "Plakamı 63 yaptım. 'Bana soruyorlar Başkan nasıl 63 yaptın' diye bende 3 tane 21'i topladım ve böylece Urfa'nın plakası 63 ortaya çıktı. Ayrıca iki dönem Diyarbakır'da Belediye Başkanlığı yaptım. 2 dönemi topladığımızda 42 yapıyor. Nevruz yaklaşıyor bir de Nevruz'u eklediğimizde 63 ediyor." ifadelerini kullandı.

"BAHÇELİ'NİN HESABINA KATKIDA BULUNDUM"

Baydemir araba plakasını nasıl 63 yaptığını anlattıktan sonra Bahçeli'ye yönelik olarak "Dolayısıyla Sayın Bahçeli'nin matematik hesabına bende buradan bir katkı sunmuş oldum." şeklinde konuştu. Baydemir'in bu konuşmaları hem programın sunucusu Balçicek İlter'i hem de programı izleyenleri güldürdü.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2014, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER