Başkan Saklı; Bütün ülkemizin insanını Şemdinli'ye davet ediyorum

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı ve beraberinde bulunan belediye teknik ekibi Türk bayraklarıyla ilçenin karşısında bulunan Efkar Dağı’na çıkarak; burada bir dizi incelemelerde bulundu.

Başkan Saklı; Bütün ülkemizin insanını Şemdinli'ye davet ediyorum

ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı ve beraberinde bulunan belediye teknik ekibi Türk bayraklarıyla ilçenin karşısında bulunan Efkar Dağı’na çıkarak; burada bir dizi incelemelerde bulundu. Efkar Dağı’nın muhteşem bir doğa harikası olduğunu, Seyirtepe projesi ile ilçeye kazandırtmak için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Başkan Saklı; “ülkemizin her tarafı güzel, ama Şemdinli bir başka güzel. Bütün ülkemizin insanını Şemdinli’ye davet ediyorum. Gelin Şemdinli’de gönlümüzün misafiri olun. Gelin kültürümüz gereği sizi evimizde ağırlayalım. Şu anda Efkar Dağı’nın eteklerindeyiz. Huzur ve güzel şehrimizin seyir tepesinde. Burada ilçemizin kuşbakışı görünüşü daha net. İnşallah yakında bu alanlarla ilgili halkımıza müjdeli haberlerle vereceğiz. Burada daha etkin ve daha güzel alanlara çevirmiş şekliyle halkımıza sunacağız” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2020, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER