Belgesel paylaşan oyuncu Hazar Ergüçlü'ye PKK sorgusu

Oyuncu Hazar Ergüçlü, sosyal medyada paylaştığı bir belgesel nedeniyle savcılıkta ifade verdi. 'PKK propagandası' yaptığı iddiasıyla ifadesi alınan oyuncu, "Bana sosyal medyadan çok sayıda kısa film geliyor, ben de paylaşıyorum. Bir takipçimin uyarısı üzerine de sildim" dedi.

Belgesel paylaşan oyuncu Hazar Ergüçlü'ye PKK sorgusu
Oyuncu Hazar Ergüçlü, sosyal medyada yayınladığı bir belgesel nedeniyle savcı karşısına çıktı.

Ergüçlü’ye, söz konusu belgeselle PKK propogandası yaptığı suçlaması yöneltildi. Geçen günlerde İstanbul Çağlayan Adliyesi’ne gelen oyuncu, “Bana sosyal medyadan çok fazla kısa film geliyor. Ben de paylaşıyorum. Söz konusu film bir takipçimden geldi. Açıp bakmadım. Bir takipçimin uyarısı üzerine de sildim” dedi.

Sabah’ın haberine göre, savcılık da soruşturmayı takipsizlikle sonuçlandırdı.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Hazar Ergüçlü 1 Ocak 1992’de Kuzey Kıbrıs’ta doğdu.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim’in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteriyle televizyona adım attı. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırdı. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri hayat verdi. En son 2016 Aralık’ta bitmiş olan Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandırdı. / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER