Çetinkaya: ‘Parti binalarına yapılan saldırıyı doğru bulmuyoruz’

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Irak sınırında bulunan Derecik (Rubarok) Beldesi'nde HDP Belde Başkanlığı'na yapılan saldırının ardından AKP Derecik Belde Belediyesi Başkanı'ndan kınama geldi.

Çetinkaya: ‘Parti binalarına yapılan saldırıyı doğru bulmuyoruz’

ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli İlçesi'ne bağlı Irak sınırında bulunan Derecik (Rubarok) Beldesi'nde dün gece kimliği belirsiz kişi yada kişilerec HDP Belde Başkanlığı binasının ateşe verilmesi olayının ardından AKP'li Derecik Belde Belediyesi Ekrem Çetinkaya tepki gösterdi. HDP Derecik Belde Başkanı Cabbar Taş, AKP Derecik yönetimi tarafından kendilerini telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunulduğu ve bu saldırıları doğru bulmadıklarını belirtti.

Ekrem Çetinkaya: 'Parti binalarına yapılan saldırıyı doğru bulmuyoruz'

AKP Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, " HDP binasına yapılan saldırıyı kınıyoruz. Bunu yapan kişiler birlik ve beraberliğimiz bozmak isteyen kişilerdir. HDP Derecik Belde Binasını ateşe verenler derhal yakalanmalı" dedi. 

Şemdinli – Derecik Beldesi ulaşımını sağlayan Yaylapınar (Salara) köprüsünün dün gece ikinci bir bombalı saldırı ile tahrip edilmesi olayını da kınayan Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya; "Derecik Bölgesinde yaklaşım 20 bine yakın nüfus yaşıyor. Tek ulaşım ise bu köprüden yapılıyor. HDP'ye yapılan saldırıyı doğru bulmadığımız gibi köprünün tahrip edilmesini de doğru bulmuyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 20:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER