CHP: Kılıçdaroğlu Bahçeli ile görüşmedi

CHP, bugün bir gazetede yer alan, “Kılıçdaroğlu ile Bahçeli’nin, TBMM Başkanlığı seçimi öncesi görüştükleri” konusundaki haberi yalanladı. Ayrıca bugün, Kılıçdaroğlu ve Baykal görüşmesi yaşandı.

CHP: Kılıçdaroğlu Bahçeli ile görüşmedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) yapılan açıklamada,”CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TBMM Başkanı seçimi öncesi görüştükleri” konusundaki haberin tamamen gerçek dışı olduğu bildirildi.

Bugün bir gazetede yer alan, “Kılıçdaroğlu ile Bahçeli’nin, TBMM Başkanlığı seçimi öncesi görüştükleri” konusundaki haberin tamamen hayal ürünü ve gerçek dışı olduğu belirtilen yazılı açıklamada, “Böyle bir görüşme gerçekleşmedi ve dolayısıyla Sayın Deniz Baykal’ın adaylığı konuşulmadı” ifadesine yer verildi.

Baykal-Kılıçdaroğlu görüşmesi

Bu arada, CHP’nin Meclis Başkan adayı Deniz Baykal, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Meclis’teki makamında ziyaret etti.

Saat 10.30 sıralarında başlayan teşekkkür ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü ve iki isim birlikte kapalı grup toplantısına geçtiler.

CHP’nin Meclis Başkanvekili ve 3 katip üyesinin belirleneceği toplantıda, Deniz Baykal’ın, Meclis Başkanlık seçiminde verdikleri destekten dolayı milletvekillerine teşekkür konuşması yapacağı da belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER