Cizre'de 2 cenaze daha teşhis edildi

Cizre'deki vahşet bodrum katlarında yaşamını yitiren Emel Ayhan ve Murat Şimşek'in cenazeleri DNA eşleştirmeleri sonucu Habur'da olduğu netleşti.

Cizre'de 2 cenaze daha teşhis edildi
Cizre'deki vahşet bodrum katlarında yaşamını yitiren Emel Ayhan ve Murat Şimşek'in cenazeleri DNA eşleştirmeleri sonucu Habur'da olduğu netleşti. Şırnak Devlet Hastanesi'nde bekletilen 5 cenazenin daha teşhisi yapılmadan korsanca defnedildiği öğrenildi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde vahşet bodrumlarında hayatlarını kaybeden ve cenazeleri teşhis edilmesi için Habur Sınır Kapısı'nda oluşturulan geçici ATK'de bekletilen 62 cenazeden Emel Ayhan ve Murat Şimşek'in cenazeleri DNA eşleştirmeleri sonucu teşhis edildi. 2 cenazenin Habur'da olduğu netleşirken ailelerinin cenazeleri alması için Silopi'ye gelmeleri bekleniyor.


Aynı zamanda Habur'a cenazelerin teşhisi için gelen DBP PM Üyesi Mehmet Yavuzel'in ailesi de oğullarının cenazesini teşhis edemedi.

5 CENAZE KORSANCA DEFNEDİLDİ

Öte yandan Şırnak Devlet Hastanesi'nde bekletilen 5 cenazenin daha teşhisi yapılmadan Avgamasya köyündeki mezarlığa korsanca defnedildiği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2016, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER