Dağlıca'da patlama: Çok sayıda asker yaşamını yitirdi

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde yola döşenen mayın, askeri iki zırhlı aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi.

Dağlıca'da patlama: Çok sayıda asker yaşamını yitirdi
Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde yola döşenen mayın, askeri iki zırhlı aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Meydana gelen patlama ve ardından bölgede sürdürülen operasyon sırasında çıkan çatışmalarda çok sayıda askerin hayatını kaybettiği ve yaralıların olduğu belirtildi.


Olay, bugün akşam saatlerine doğru Yüksekova’nın Dağlıca bölgesinde meydana geldi. Zırhlı iki askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamada ve ardından bölgede hava destekli başlatılan operasyon sırasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada çok sayıda askerin hayatını kaybettiği ve yaralıların olduğu belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 13:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
bir türk
bir türk - 9 yıl Önce

yetr artık yine içimiz yandı şavaş çıgırtkanlıgı yapmayalım türk kürt bir olalım tüm anneler ayaga kalkalım dinsin artık bu kan evlatlarımızı saraya kurban etmeyelim daha kötüleri olmadan hepberaber ayaklanalım allah aşkına evde oturup aglamayalım sesimizi yükseltelim

SIRADAKİ HABER