Demirtaş'tan Sultanahmet açıklaması

HDP lideri Selahattin Demirtaş: Sultanahmet'teki katliamı kınıyoruz. Karanlıkta kalmaması için, sorumluların ortaya çıkması için peşini bırakmayacağız.

Demirtaş'tan Sultanahmet açıklaması
 HDP Eşgenel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisini Meclislis grup toplantısında konuştu. Demirtaş’ın konuşması özetle şöyle:

“Sultanahmet'teki vahşi katliamda yaşamını yitirenlere rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Yaralılara acil şifa diliyoruz. Sultanahmet'teki katliamı kınıyoruz. Karanlıkta kalmaması için, sorumluların ortaya çıkması için peşini bırakmayacağız. Ülkeyi kasıp kavuran bu gündemde Meclis gündemine bakıyorum, sanki Norveç parlamentosu. Meclis'in gündemi bambaşka.”

AYŞE ÖĞRETMENİN AÇIKLAMARI

"Bu konuşmanın altına imza atmayan şmza değildir. Bir öğretmen bunları söylediği için bunlar yaygara kopartıyorsa, bunun sebebi suçluluk psikolojisidir. Barış diyenin başına neler geldiğini görmeli herkes. Onlar üzerinden bütün topluma korku salmak istiyorlar. Çok ünlü olmanız da durumu değiştirmez, anında terör örgütü propagandası soruşturmasına tabi tutuluyorsunuz.Gün gelecek bu özürden dolayı da özür dileyecekler. Barışı konuşursanız başınıza bu gelir diyorlar."

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2016, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER