Emniyet birimleri 'canlı bombaları' 2 ay önceden biliyordu

Bu durum, muhalifleri 7/24 dinleyen ve takibe alan emniyet birimlerinin iki aydır canlı bomba şüphesiyle aranan bu şahıslar hakkında hangi işlemi yapıp yapmadığı sorusunu akla getirdi.

Emniyet birimleri 'canlı bombaları' 2 ay önceden biliyordu
 Ankara'daki katliamı gerçekleştiren canlı bombaların  Adıyaman grubundan Suruç bombacısı Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün  abisi Yunus Emre Alagöz ve Mustafa Dokumacı  isimli şahsın olabileceği ihtimali üzerine durulurken, bu iki şüphelinin isminin ve fotoğraflarının iki ay önce emniyet ve güvenlik birimlerine dağıtılan 16 canlı bomba listesinde yer aldığı ortaya çıktı. Bu durum, muhalifleri 7/24 dinleyen ve takibe alan emniyet birimlerinin iki aydır canlı bomba şüphesiyle aranan bu şahıslar hakkında hangi işlemi yapıp yapmadığı sorusunu akla getirdi.  


GÖZ GÖRE GÖRE GELEN KATLİAM !

Ankara’daki bombalı saldırı, 5 Haziran’daki Diyarbakır ve 20 Temmuz’daki Suruç katliamlarına benzerliğiyle dikkat çekerken, şüpheli olarak gösterilen Yunus Emre Alagöz ve Mustafa Dokumacı’nın, iki ay önce, emniyet ve güvenlik birimlerine dağıtılan 16 canlı bomba listesinin içinde yer aldığı ortaya çıktı. Adıyaman Emniyet Müdürlüğünden tüm birimlere IŞİD mensubu olarak dağıttığı 16 kişilik canlı bomba listesinde, Mustafa Dokunmacı isimli şahıs birinci sırada yer alırken, Suruç bombacısı Şeyh Abdurrahman Alagöz’ün abisi Yunus Emre Alagöz sonuncu sırada yer alıyor. Muhalif kesimi  7/24 dinleyen, teknik takibe alan emniyet birimlerinin, bu 16 şahıs hakkında 2 aydan bu yana hangi işlem yapıp yapmadığı, hangisini yakalayıp yakalamadığı,  neden daha önce harekete geçmediğini sorusunu gündeme getirdi. Ayrıca iki ay önce 16 kişilik liste basında yer aldığı günlerde, facebook hesabı kullandığı tespit edilen Yunus Emre Alagöz‘ün bu hesabının yok olması da dikkat çekti. 

İşte emniyet birimlerine iki ay önce dağıtılan şüpheli ‘Canlı Bomba’ Listesi:

1- Mustafa Dokumacı,
2- Hacı Yusuf Kızılbay,
3- Kasım Dere,
4- Mahmut Gazi Dündar,
5- Ömer Deniz Dündar,
6- Mehmet Mustafa Çevik,
7- Yakup Aktulum,
8- Mehmet İşik,
9- Mehmet Taşar,
10- Muhammet Zana Alkan,
11- Ersal Ocak,
12- Mahmut Gazi Tatar,
13- Recep Yaman,
14- Mehmet İşbar,
15- Salih Küçüktaş
16- Yunus Emre Alagöz / Firatnews

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER