Erdoğan'dan muhtarlara: Hangi evde kim var, nedir ne değildir bildirin

Muhtarlar toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlardan, hangi evde kim var, nedir ne değildir bildirmesini istedi.

Erdoğan'dan muhtarlara: Hangi evde kim var, nedir ne değildir bildirin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhtarlar Toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu.

Erdoğan burada muhtarlara ‘hangi evde kimin olduğunu gelin bildirin’ dedi.

Erdoğan’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Çıkıp çözüm süreci devam ediyor diyorlar. Bana göre çözüm süreci buzdolabındadır. Şu anda milli birlik ve kardeşlik projesi gündemdedir. Buna destek verenlerle bu yolda yürümeye varız. Bölücü örgüt ve onun güdümündeki parti sorumluluklarını yerine getirmemiştir. Tercihini şiddetten ve baskıdan yana kullanmıştır.

“Bunlar için yalan itikadi bir meseledir. Terör örgütü 2013’ten beri, kendi aklında devleti oyalayarak tahkimat yoluna gitmiştir. Şu anda görüyorsunuz, operasyonlarda nasıl silahlar ortaya çıkıyor. Tamamen yığınak yapıyorlar, sığınak, Suriye’den yığınaklar yapılıyor. Niçin? Yarınlara.

“Maalesef bu konuda şu anda devletin çok daha gayretli, çok daha bu konularda yılmayacak şekilde operasyonlarına devam etmek suretiyle, hangi evde ne var ne yok, istihbaratla her şeyiyle bunu ortaya çıkarmak durumundadır. Hangi evde kim var, nedir ne değildir. Bunu gelecek, orada kaymakamına, valisine emniyet müdürüne bildirecek.”

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2015, 07:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER