Erkek Şiddeti Aralık 2013

Bianet'in çetelesine göre, erkekler Aralık’ta 25 kadın ve 2 erkeği öldürdü; yedi kadına tecavüz etti/tecavüz girişiminde bulundu; 41 kadına şiddet uyguladı; dokuz kadına cinsel tacizde bulundu.

Erkek Şiddeti Aralık 2013
Bianet'in yerel ve ulusal gazetelerden, haber sitelerinden ve ajanslardan derlediği haberlere göre, erkekler Aralık’ta 25 kadın ve 2 erkeği öldürdü; yedi kadına tecavüz etti/tecavüz girişiminde bulundu; 41 kadına şiddet uyguladı; dokuz kadına cinsel tacizde bulundu.

Kadınların yüzde 16’sı şikayette bulunmalarına ya da koruma kararı çıkartmalarına rağmen; yüzde 20’si boşanmak istedikleri için öldürüldü.

Tecavüzlerin/tecavüz girişimlerinin yüzde 71’i evde, tacizlerin yüzde 66’sı sokakta yaşandı.

1 Aralık

Tecavüz

* Zonguldak’ta İmam Hatip Lisesi öğrencisi T.Ö. (17) aynı okulun öğrencisi H.Y.’ye (15) tecavüz ettiği ve çektiği görüntülerle tehdit ederek tekrar tecavüz ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

2 Aralık

Cinayet

* Antep’te B.D. (38), boşanmak isteyen, ayrı yaşadığı karısı Nesrin Dayangençsevim’i (36) işe giderken yolda bıçaklayarak öldürdü. B.D. hakkında karısından iki defa alınmış uzaklaştırma kararı vardı. B.D. cinayetten sonra teslim oldu.

Şiddet/Yaralama

* Konya’da kocasından boşanmış M.G. (28) ve 3 yaşındaki oğlu tanımadığı kişilerce zorla bir arca bindirildi. Araçtaki erkekler tarafından darp edilen ve yüzü bıçaklanan kadın hastaneye kaldırıldı.

* Ankara’da H.H.Y., yedi kadını darp ederek gasp etti, cinsel tacizde bulundu. H.H.Y. tutuklandı.

Taciz

* Alanya’da S.Ö., sokakta Z.B.’yi (32) bıçak tehdidiyle taciz etti, cüzdanını çalmaya çalıştı. Gözaltına alınan S.Ö.’nün bıçaklı yağma ve cinsel taciz suçlarından arandığı tespit edildi.

3 Aralık

Şiddet/Yaralama

* Kayseri’de A.A., karısı S.A.’yı darp ve hakaret etti. A.A. hakkında soruşturma açıldı.

Tecavüz

* Zonguldak’ta Y.A., 2 ay önce boşanma davası açan karısı H.A.’ya tecavüz etmeye çalıştı, karşı koyan kadını darp etti. H.A.’nın polis çağırması üzerine Y.A. gözaltına alındı. Y.A. tutuksuz yargılanacak.

5 Aralık

Cinayet

* İstanbul’da Ş.Ç. (44), karısı Nimet Çağan’ı (39) bıçaklayarak öldürdü. Cinayetten sonra kaçan Ş.Ç.  yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. 11 çocuğu olan kadının iki yıl önce kocasından şiddet gördüğü ve ölüm tehdidi aldığı gerekçesiyle polisten koruma talep ettiği, mahkemenin Ş.Ç.’ye altı ay evden uzaklaştırma kararı verdiği ancak altı ay sonra Nimet Çağan’ın ailesinin baskısıyla kocasıyla barıştığı ve tekrar şikayette bulunmadığı öğrenildi.  Cinayetin ardından tutuklanan Ş.Ç. yatak odasına gizlice koyduğu cep telefonun kamera görüntülerinde bir erkek bacağı gördüğünü, karısının inkar etmesi üzerine onu öldürdüğünü söyledi.

Şiddet/Yaralama

* Tekirdağ’da bir grup minibüs şoförü, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Fatma Gürel’i ve Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci’yi darp etti. 

* Kocaeli’nde sınıf öğretmeni H.A. (40) sokakta kimliği belirsiz kişilerce dövüldü, yol kenarına bırakılan vücudunda kırıklar olan ve beyin sarsıntısı geçiren H.A. yoğun bakıma alındı.

Şiddetin Doğurduğu Şiddet

* Ankara’da B.S. (38), kendisine ve çocuklarına şiddet uygulayan kocası Enser Sarıkaya’yı (40) satırla öldürdükten sonra intihar etti.

6 Aralık

Cinayet

* Erzurum’da A.T., aynı iş yerinde çalıştığı Emine Karataş’ı (33) terk edilmiş bir binada boğarak öldürdü. A.T. kasten öldürme, nitelikli yağma, nitelikli cinsel istismar suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. A.T.’nin iş yerinde Emina Karataş’ın parasını çaldığı ve bu sebeple işten çıkarıldığı iddia edildi.

Şiddet/Yaralama

* Adana’da emekli polis A.F.S. ve polis memuru M.S., kız kardeşleri A.S.’yi (38) habersiz 350 lira aldığı gerekçesiyle plastik copla dövdü. Darp raporu alan A.S.’nin şikayeti üzerine savcılık soruşturma başlattı. A.S. sığınmaevine yerleştirildi.

* Konya’da M.Ö., dini nikahlı karısı A.S.’yi (39) bıçaklayarak yaraladı.

7 Aralık

Şiddet/Yaralama

* Adana’da S.G. (41), karısı Ü.G.’yi (34) kendisine “Yeter artık, alkol alma” dediği gerekçesiyle dövdü, başına sert bir cisimle vurdu. Sokağa atılan Ü.G. polis tarafından bulundu ve hastaneye kaldırıldı. S.G. gözaltına alındı.

Taciz

* İzmir’de M.S., karısının yeğeni İ.M.’ye (16) cinsel tacizde bulundu. M.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Şiddet/Yaralama

 * İstanbul’da M.A., karısı Ş.A.’yı döverek darp etti. Yakalanan Ş.A. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

* İstanbul’da O.Y., karısı H.Y.’yi döverek darp etti. H.Y. yaralanırken ifadesi alınan O.Y. serbest bırakıldı.

8 Aralık

Cinayet

* İstanbul’da K.A. (62), karısı Revzen Andaç’a  (58) evde baltayla saldırdı. Revzan Andaç hayatını kaybederken, K.A. kendisine engel olmak isteyen kızı H. (22) ve oğlu Y.’yi (15) de baltayla yaraladı. Cinayetten sonra kaçan K.A. tutuklandı.

10 Aralık

Cinayet

* Çorum’da M.S.Ö.  (25) eski nişanlısı Hanife Aktaş(23) pompalı tüfekle öldürdü. M.S.Ö. cinayetten sonra intihar etti.

Şiddet/Yaralama

* Trabzon’da O.D., karısı N.D.’yi (37) döverek darp etti. N.D. sürekli şiddet gördüğü gerekçesiyle koruma talep etti. Mahkeme kararıyla N.D. için 6 ay koruma kararı verirken O.D. gözaltında alındı.

11 Aralık

Şiddet/Yaralama

* İstanbul’da T.Ş., kız kardeşi S.K.’yı döverek darp etti.  T.Ş. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

12 Aralık

Cinayet

* Konya’da Y.S. (38), kızı Burçin Süsen’i (15) sopa ve oklavayla döverek ve işkence yaparak öldürdü. B.S. 26 Kasım günü çatıdan düşerek yaralandı bahanesiyle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kadının vücudundaki darp izlerinin düşme sonucunu meydana gelmediğinin fark edilmesi üzerine jandarmaya haber verildi.  B.S.’nin annesi, babası Y.S. ve erkek kardeşi gözaltına alındı. Zanlılar cinayeti itiraf etti. Y.S.’nin karısı H.S.’ye de şiddet uyguladığı ve ilk karısının av tüfeğiyle vurularak öldürüldüğü öğrenildi.

Şiddet/Yaralama

* Kocaeli’de R.K. (21), Rusya uyruklu üniversite öğrencisi olan eski sevgilisi A.İ’yi (20) bıçak ve silah göstererek ölümle tehdit ve darp etti; cüzdanını aldı. R.K. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

* Kocaeli’de E.Ö. karısı S.Ö.’yü döverek darp etti. Yakalanan E.Ö. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

* Sakarya’da H.K. karısı E.K.’ye şiddet uyguladı.

13 Aralık

Şiddet/Yaralama

Ankara’da E.T., karısı M.T.’yi (21) gittikleri türkü barda şarkı istediği için döverek darp etti. Eve gittikten sonra E.T. hamile karısı M.T.’ye şiddet uygulamaya devam etti; elektrik süpürgesinin demir borusu ve tüfek dipçiğiyle döverek yaraladı ve bebeğin düşmesine sebep oldu. Ankara Nöbetçi 15. Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılanan E.T. "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma; bir kadının çocuğu nu düşürtme ve eşe karşı kasten yaralama" gibi suçlardan tutuklandı.

Taciz

* İstanbul’da M.G., A.Y., Y.Ç. ve Z.Ç., sabah saatlerinde otobüs durağında bekleyen H.C.’yi zorla aracına bindirdi ve araç içinde cinsel tacizde bulundu. Cinsel tacizden sonra araçtan indirilen H.C. şikayetçi oldu. Nöbetçi Mahkeme tarafından tutuklanan M.G. hakkında 12 yıla kadar, diğer sanıklar hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

14 Aralık

Şiddet/Yaralama

* İstanbul’da T.A., eski karısı M.K.’yi döverek darp etti. Polis merkezine götürülen T.A. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

15 Aralık

Cinayet

* Antalya’da İ.Ş. (25), boşanma davası açan karısı Şeyma Şentürk’ü (20), kayınvalidesi Cemile Torbalı’yı, kayınpederi Nevzat Torbalı’yı evlerini basarak av tüfeğiyle öldürdü. Zanlı cinayetten sonra kaçtı.

Şiddet/Yaralama

* Urfa’da A.I. (33), karısı R.I.’yi (37) döverek darp etti. R.I.’nın şikayeti üzerine gözaltına alınan A.I. cezaevine gönderildi. 

16 Aralık

Cinayet

* Yalova’da H.A. (38), karısı Necla Arslan’ı (28) tabancayla öldürdü. H.A. cinayetten sonra Kocaeli’ye gitti ve orada teslim oldu.

* Çorum’da İ.Y. (45), karısı Melek Yalçın’ı (42) bıçaklayarak öldürdü. Cinayetten sonra teslim olan İ.Y.’nin şizofreni hastası olduğu ve karısını Milli Piyango biletini sakladığı için öldürdüğü iddia edildi.

Şiddet/Yaralama

* Aydın’da S.Ş. (30), uyuşturucu haplarını sakladığı için annesi A.Ş.’nin (53) boğazını sıktı, evde bulunan kız arkadaşını darp etti. Polis ekiplerinin gelmesi üzerine intihara teşebbüs eden S.Ş. gözaltına alındı. S.Ş.’nin denetimli serbestlikten yararlandığı 16 yıllık hapis cezası olduğu öğrenildi.

* Mersin’de kimliği belirlenmeyen üç erkek, trans kadın D.’ye sokakta sopa ve döner bıçaklarıyla saldırıp ağır yaraladı. "Sizleri burada istemiyoruz, defolun gidin buradan" diye bağıran saldırganlar, ellerindeki sopalar ve döner bıçaklarıyla yaraladıkları D.’yi, daha sonra yoldan geçen bir aracın önüne attı. Yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken zanlılar kaçtı.

17 Aralık

Cinayet

* İzmir’de V.A. (36), boşandığı karısı öğretim görevlisi Serpil Erfındık’ı defalarca bıçaklayarak öldürdü ve oğlunu kaçırdı. V.A. cinayetten bir hafta sonra teslim oldu. Daha önce de şiddet gören Serpil Erfındık V.A. hakkında koruma kararı çıkartmıştı. V.A. cinayeti koruma kararının bittiği gün işledi. Serpil Erfındık’ın tekrar koruma kararı aldırmak ve eski kocasından kalan yüklü miktardaki borçları ödememek için savcılığa başvurduğu ortaya çıktı. Ayrıca Serpil Erfındık’ın annesi ise daha önce savcılığa gittiklerini ancak Savcı’nın kendileriyle ilgilenmediğini söyledi.

* Antalya’da bir erkek, sevgilisi olduğu iddia edilen Fatma Aydoğdu’yu (32)  tabancayla öldürdü.

Şiddet/Yaralama

* Trabzon’da T.B. (25), karısı M.B.’yi (26) darp etti. Bir ay içerisinde karısı 4 kez darp eden T.B. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. M.B. için koruma kararı çıkartıldı.

Taciz

* Adana’da O.T. (28), eski sevgilisi A.K.’ye (36) cep telefonu mesajı göndererek tehdit ve hakaret etti. Daha önce de O.T., A.K. ve üç çocuğunun yaşadığı eve molotof kokteyli atmış, evi yakmaya çalışmıştı. Molotofla öldürmeye teşebbüs davası sürerken 'ölümle tehdit ve hakaret' mesajlarıyla ilgili O.T. hakkında Adana 7. Sulh Ceza Mahkemesi'nde 'Hakaret, tehdit, kişilerin huzur ve sükunetini bozma' suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. A.K.,  O.T.’yi defalarca savcılığa şikayet ettiğini ancak hiçbir önlem alınmadığını söyledi.

18 Aralık

Cinayet

* Rize’de Asiye Çilingir (77) evinde tüfekle başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Olaydan önce köye gelerek yöre sakinlerine Asiye Çilingir'in oğlunu sorduğu iddia edilen O.D.’nin (30) cinayet şüphelisi olarak arandığı öğrenildi.

Şiddet/Yaralama

* İstanbul’da T.Ö., karısı D.Ö.’yü döverek darp etti. Gözaltına alınan T.Ö. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Tecavüz

* Antalya’da E.Ö. (32), B.K.’ye (20) tecavüz etti.  Olaydan sonra şikayetçi olan B.K.’nin babası ve amcaları E.Ö.’yü takip etti. B.K.’nin ailesi E.Ö.’yü sokak ortasında bıçakladı ve dövdü. Hastaneye kaldırılan E.Ö. hakkında 2013 yılına ait iki farklı suç duyurusu olduğu öğrenildi.  B.K.’nin babası ve amcası gözaltına alındı.

19 Aralık

Şiddet/Yaralama

* Kastamonu’da M.V. (74), torunun eski karısı N.M.’yi (35)silahla ağır yaraladı. N.M. şiddet gördüğü gerekçesiyle F.Ç.’den ayrılmıştı, ancak tehditlerin devam etmesi üzerine tekrar şikayetçi olan N.M. ve kocası Hüseyin Maden (38) dava çıkışında eski kocasının dedesinin silahlı saldırısına uğradı. Hüseyin Maden ölürken N.M. ağır yaralandı. M.V. gözaltına alındı.

* İstanbul’da O.A., karısı S.A.’yı döverek darp etti. Polis tarafından yakalanan O.A. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Tecavüz

Düzce’deÖ.A. (26), mahalle komşusu olan zihinsel engelli L.B.’ye tecavüz etti.Gözaltına alınan Ö.A. tutuklandı.

20 Aralık

Taciz

* Adana’da S.Ö. (26), eski sevgilisi E.K.’ye (24) sözlü tacizde bulundu. S.Ö. hakkında daha önce de E.K.’ya tacizde bulunduğu için 3 ay uzaklaştırma cezası verilmişti. Şikayet üzerine S.Ö. için kamu emrini yerine getirmediği için işlem yapıldı. 

Şiddet/Yaralama

* Balıkesir’de bir öğrencinin aile fertleri okulun kadın öğretmenleri S.A., F.K. ve T.Ö.’ye ve müdür yardımcısı N.A.’ya saldırdı ve darp etti.

21 Aralık

Şiddet/Yaralama

* Kocaeli’nde H.T. karısı N.T.’yi döverek darp etti. N.T. hastaneye kaldırılırken H.T. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İntihar

* Balıkesir’de kocasından şiddet gören S.E. (29) intihar etti. S.E.’nin intihardan önce şiddet gördüğünü Muhtara söylediği öğrenildi.

22 Aralık

Şiddet/Yaralama

* Kocaeli’nde E.K., karısı S.K.’yi döverek darp etti. Gözaltına alınan E.K. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

* Samsun’da madde bağımlısı olduğu iddia edilen Y.T. (32), annesi A.T. (49) ve babası A.T.’yı (59) döverek darp etti. Şikayet üzerine gözaltına alınan Y.T. nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

23 Aralık

Cinayet

* Bursa’da K.A. (31), sevgilisi Yüksel Nohut’u (35) tabancayla vurarak öldürdü. Cinayetten sonra tabancayı saklayan ve kaçan zanlı yakalanarak cezaevine gönderildi.

* Uşak’ta M.S. (30) eski sözlüsü Ayşe Bulut’un (27) ve annesi D.B.’nin (60) içinde bulunduğu aracı keserek av tüfeğiyle ateş açtı. Ayşe Bulut ölürken, annesi D.B. ağır yaralandı. Cinayetten sonra kaçan zanlı yakalandı.

Şiddet/Yaralama

* Çorum’da kimliğin belirlenemeyen kişiler, F.K ve E.K.’yi evde uyudukları sırada darp etti. Evde bulunan bir miktar parayı alarak kaçtı.

25 Aralık

Cinayet

* Antalya’da G.Ö. (47), sevgilisi Esma Ekinci’yi (37) bir otel odasında boğarak öldürdü ve bedenini parçalayarak bir bavula koydu. Olay G.Ö.’nün bavulunun aranmasıyla ortaya çıktı.

Şiddet/Yaralama

* Kocaeli’de A.Ç., karısı S.Ç.’yi döverek darp etti. Gözaltına alınan A.Ç. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Taciz

* Ankara’da 20 yaşlarında bir lise öğrencisi, A.M.’yi takip ederek girdiği binada cinsel organını gösterdi ve sonra sarıldı.  A.M.’nin bağırması üzerine şahıs kaçtı.

İntihar teşebbüssü

* İzmit’te G.G. (14) ve D.S. (14), bir arazideki yüksek bir duvara çıktı ve kendilerini boşluğa bırakarak intihara teşebbüs etti. Ağır yaralanan genç kızların baba ve ağabey baskısı yüzünden intihara teşebbüs ettiği iddia edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

26 Aralık

Cinayet

* Adana’da D.Ö. (24), ayrıldığı karısı Halime Özdoğan’ı boğarak öldürdü. Kadının cesedini ormanlık bir alana atan D.Ö. yakalandı ve cinayeti itiraf etti.

* Mersin’de M.Ç. (39), evden ayrılan karısı Aslı Çelik’i ormanlık alanda silahla vurarak öldürdü. Cinayetten sonra M.Ç. teslim oldu.

Şiddet/Yaralama

* Kayseri’de A.K. (16), annesi Ş.K.’nin yüzüne yumruk atarak darp etti.

Taciz

* İstanbul’da Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde görev yapan S.G., sekreterine cinsel tacizde bulundu. Hakkında soruşturma başlatılan S.G.'ye sekreterine genel ahlak ve edep dışı hareketlerde bulunduğu gerekçesiyle kınama cezası verildiği belirtildi.

27 Aralık

Cinayet

* Antalya’da Ö.D. (35), ayrı yaşamaya başlayan karısı Tuğba Dilek’i (34) tabancayla öldürdü. Cinayetten sonra intihar etti.

Şiddet/Yaralama

* Adana’da Z.S. (46), kızı H.S.’yi (22) döverek darp etti. Z.S.’nin,  kocasından şiddet gördüğü için ayrılan kızının kocasıyla barışıp İstanbul’a tekrar gitmek istemesi üzerine kızını darp ettiği iddia edildi.

Şiddetin Doğurduğu Şiddet

* Şırnak’ta, H.F. (47) geçen yıl kızına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan Mehmet Salih Tunç’u (29) sokak ortasında tabancayla öldürdü. Gözaltına alınan H.F. “namus meselesi” sebebiyle cinayeti işlediğini itiraf ederken, kızının ise kadın sığınma evinde olduğu öğrenildi.

Tecavüz

* Osmaniye’de T.A. (22) kız arkadaşı D.D.’ye evde tecavüz etmeye çalıştı. Olayı gören D.D.’nin başka arkadaşları T.A.’ya engel oldu.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

28 Aralık

Cinayet

* İstanbul’da S.K., eskiden aynı iş yerinde çalıştığı Evrim Aktuğ’u (31) sokakta tabancayla vurarak öldürdü.  Evrim Aktuğ’un daha önce S.K. hakkında şikayette bulunduğu ve koruma istenildiği öğrenildi.

Tecavüz

* Adana’da İ.K. (29), altı önce boşandığı eski karısı F.A.’yı (23) çocuklarını gösterme bahanesiyle köye getirdi. İ.K. burada F.A.’yı dövdü, işkence ve tecavüz etti. Ağır yaralanan F.A.’nın kocasından şiddet gördüğü için boşandığı öğrenildi. Gözaltına alınan İ.K. tutuklandı.

* Uşak’ta M.A. ve Y.B., evlerin gittikleri G.C.’yi ilaçla uyutup tecavüz etti ve kolundaki bilezikleri çaldı. Mahkemeye sevk edilen zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  

Şiddet/Yaralama

* Kocaeli’de C.Y., karısı E.Y.’yi döverek darp etti. Yakalanan C.Y. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

* Trabzon’da bir dükkan sahibi olan C.B., kendisini hayvanlarının acı çektiğini söyleyerek uyaran A.U.D.’yi yumruk atarak darp etti.

Taciz

* Urfa’da kimliği belirlenemeyen bir kişi, M.E. ve E.E. isimli öğrencileri motosikletle takip etti, tokatladı ve küfür etti. Kimliği belirlenemeyen kişinin akşam saatlerinde ortaya çıkıp kadınları aynı şekilde taciz ettiği bildirildi.

29 Aralık

Şiddet/Yaralama

* Adana’da B.Z. (35), kızı A.Z.’yi (15) dövdü. Polisi arayarak şikayette bulunan A.Z. babasının kendisine sürekli şiddet uyguladığını aynı evde yaşamak istemediğini söyledi. A.Z. yurda yerleştirilirken. B.Z. hakkında çocuğuna şiddet uygulamaktan işlem başlatıldı.

* Kocaeli’de M.A., karısı E.A.’yı döverek darp etti. Yakalanan C.Y. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

30 Aralık

Cinayet

* Sakarya’da 112 şoförü H.A., tartıştığı karısı Fatma Acar’ı (39) bıçaklayarak öldürdü. H.A. cinayetten sonra polisi aradı. H.A. ve Fatma Acar’ın boşanmaya karar verdikleri iddia edildi.

* Kastamonu’da M.K. (33), karısı Nebiye Katırcı’yı tüfekle öldürdü. M.K. cinayetten tutuklandı.

* Kırşehir’de K.A. (63) karısı Hatun Aydın’ı (41) av tüfeğiyle öldürdü. K.A. cinayetin ardından intihar etti.

31 Aralık

Cinayet

* Edirne’de şizofreni hastası olduğu iddia edilen H.D. (50), annesi Hanife Duğramacı’yı (76) sopayla döverek öldürdü. H.D.’nin 10 yıl boyunca akıl hastanesinde tedavi gördüğü, taburcu olduktan sonra ilaçlarını kullanmadığı ifade edildi.

* Isparta’da M.G. (63), üç yıldır ayrı yaşadığı, boşanma aşamasındaki karısı Ayşe Güzel’i (67) av tüfeğiyle öldürdü. M.G. cinayetin ardından intihar etti.

Şiddet/Yaralama

* Kocaeli’de M.A.K., karısı A.K.’yi döverek darp etti. Gözaltına alınan M.A.K ifadesinin ardından serbest bırakıldı. / Bianet

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2014, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER