EROĞUZ KIRTASİYE HİZMETİNİZDE

Eroğuz Kırtasiye, hizmete açıldı. Sur Ciğercisi Yanı Birinci Katta hizmete açılan kırtasiye, okul döneminde en büyük yardımcınız olacak.

EROĞUZ KIRTASİYE HİZMETİNİZDE


İŞLER YAYIN GRUBU(ACİL, APOTEMİ, BİLGİ SARMAL, BİLGİ EĞİTİM SETİ, HIZ VE RENK, İŞLEYEN ZEKA, MERKEZ YAYINLARI, ORBİTAL YAYINLARI, YARIÇAP, YAYIN DENİZİ), ORİJİNAL, GEZEGEN, AÇI, DATA, AYDIN, BERKAY, KVA, MODEL, EVRENSEL İLETİŞİM YAYINLARIMIZ İLE İLOKUL, LGS, AYT, TYT, ÖNLİSANS, LİSANS SINAVLARINA DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE HAZIRLANMANIZ İÇİN OKULA YARDIMCI KAYNAKLAR VE SINAV HAZIRLIK KİTAPLARIMIZDA %10 İNDİRİMLER SİZİ BEKLİYOR.


RENKLİ VE SİYAH-BEYAZ FOTOKOPİ ÇEKİMLERİNDE ŞOK FİYATLAR İLE HİZMETİNİZDEYİZ.

Geniş bir kullanım alanını sahip olan kırtasiye malzemeleri en ucuz fiyatlar ve geniş ürün yelpazesi ile Ofis kırtasiye malzemelerinden öğrenci kırtasiye malzemelerine, boyama ürünlerinden okul öncesi ürünleri ve daha birçok marka kırtasiye ürününü kırtasiyemizde bulabilirsiniz. Öğrenci kırtasiye ürünleri içerisinde en çok tercih edilen, kaliteli ve en ucuz fiyatlı ürünleri EROĞUZ KIRTASİYEDE satın alabilirsiniz. Faber Catell marka kalem, silgi, boyama ürünleri ve işaretleme kalemlerinden PENSAN,BİC,TOTAL,TEMAT,LET’S, GÜLPAŞ, GIPTA, FATİH ile daha bir sürü marka ve çeşit çeşit etiket, kalem kutusu, çanta ve defter ürünlerini kırtasiyemizden alabilirsiniz.

Eroğuz Kırtasiyeden satın alacağınız tüm kırtasiye malzemeleri insan sağlığına zararı olmayan ürünlerden üretilmiştir. Özellikle okul öncesi ve öğrenci kırtasiye ürünlerinde çocukların sağlığına zararı olmayan malzemelerden imal edilen ürünlerin satışı yapılmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2020, 20:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER