Eşini pusu kurup öldürdü

Uzaklaştırma kararı olan Fuat Şen, işe gitmek için durakta servis bekleyen eşi Sedef Şen'i pusu kurup öldürdü. Fuat Şen, ardından kendini öldürdü.

Eşini pusu kurup öldürdü
Ebelik yapan, 2 çocuk annesi Sedef Şen, Adapazarı’da yaşarken, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi kasap Fuat Şen’den boşanmak için mahkemeye başvurdu. Yaşamını 1 yıldır ayrı sürdüren çiftin boşanma davası devam ederken, mahkeme heyetince Fuat Şen hakkında uzaklaştırma kararı verildi. Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi’ne yakın zamanda tayini çıkan Sedef Şen ise buraya yerleşti.

Eşinin Çanakkale’de çalışmaya başladığını öğrenen Fuat Şen, Adapazarı’dan kente geldi. Eşinin servise binmek için her sabah gittiği durak yakınında bekleyen Fuat Şen, sabah saat 07.30 sıralarında Sedef Şen’i tabancayla kafasına ateş ederek öldürdü. Fuat Şen, ardından aynı silahı kendi başına dayayıp, ateşleyerek, yaşamına son verdi.

Cinayetin işlendiği yere 100 metre uzaklıktaki Cevatpaşa Ortaokulu’na gelen öğrenciler ise caddenin karşısında toplanarak, polislerin çalışmalarını izledi. Polisler ise öğrencileri bölgeden uzaklaştırdı.
(ÇANAKKALE-DHA)

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2018, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER