ETHA'ya da erişim engellendi

Dün birçok siteye getirilen erişim engelinin ardından bugün de ETHA’ya erişim engellendi.

ETHA'ya da erişim engellendi

PKK’ye yönelik başlatılan hava saldırısına paralel aralarında DİHA, ANF, ANHA, Rojnews, Özgür Gündem gazetesi, Sendika.org, Yüksekova Haber, RojNews, Rudaw ve BasNews’in de aralarında bulunduğu çok sayıda siteye TİB tarafından iletişim yasağı konulmasının ardından bugün ETHA’ya da erişim engellendi.

ETHA’dan yapılan açıklamada, “ETHA gerçekleri hem sosyal medya hem de yeni internet siteleri üzerinden halka ulaştırmaya devam edecek” denildi.

TİB’de “//www.etha.com.tr/” adresini sorgulandığında, “5651 sayılı Kanun uyarınca yapılan teknik inceleme ve hukuki değerlendirme sonucunda bu İnternet sitesi (etha.com.tr) hakkındaki Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nın 26/07/2015 tarih ve 490.05.01.2015.-196861 sayılı kararına istinaden Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından İDARİ TEDBİR uygulanmaktadır” deniliyor.

PKK’ye yönelik başlatılan hava saldırısına paralel aralarında DİHA, ANF, ANHA, Rojnews, Özgür Gündem gazetesi, Sendika.org, Yüksekova Haber, Rudaw, RojNews, Rudaw ve BasNews’in de aralarında bulunduğu çok sayıda siteye TİB tarafından iletişim yasağı konulmuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2015, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER