Firari Öztürk Gürcistan'da sandık başında!

Cinayete azmettirmekten aldığı müebbet hapis cezasının infazının devamına karar verildiği gün Gürcistan'a kaçan Metro Holding patronu Galip Öztürk'ün bu ülke vatandaşlığına geçtiği ortaya açıktı. Öztürk, sosyal medyadan "İstikrar devam etsin, Gürcistan büyüsün. Gürcistan Cumhurbaşkanlığı için oyumu kullandım" notuyla fotoğraf paylaştı.

Firari Öztürk Gürcistan'da sandık başında!
Yargıtay’ın müebbet hapis cezasının infazının devamına karar verdiği gün yurt dışına kaçan Metro Holding patronu Galip Öztürk, Gürcistan’da ortaya çıktı.


Öztürk, Gürcistan Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanırken çekilen fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Öztürk fotoğrafa, “İstikrar devam etsin, Gürcistan büyüsün. Gürcistan Cumhurbaşkanlığı için oyumu kullandım” notunu yazdı.

22 yıl önce işlenen bir cinayete ilişkin yargılandığı davada ‘cinayetin azmettiricisi’ iddiasıyla müebbet hapis cezası alan Metro Holding’in patronu Galip Öztürk’e 2 yıl önce infazın durdurulması kararı çıkmıştı.

Yargıtay Ceza Genel Kurulu ise pazartesi günü Öztürk hakkında verilen müebbet hapis cezasının yerinde olduğuna hükmetti. Bu kararla birlikte, İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi , Öztürk için 2 yıl önce durdurulan infazın devamına karar verdi. Hakkında yakalama kararı çıkmayan Galip Öztürk ise aynı gün Gürcistan’a kaçmıştı.
(DUVAR)

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2018, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER