Gazeteci Soykan'ın annesi ve kardeşine saldıranlardan biri tutuklandı

Gazeteci Timur Soykan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada annesi ve kardeşine saldıranlardan birinin olaydan 2 gün sonra tutuklandığını, diğerine ise ev hapsi verildiğini söyledi.

Gazeteci Soykan'ın annesi ve kardeşine saldıranlardan biri tutuklandı

Gazeteci Timur Soykan'ın, Kireçburnu sahiline yakın bir sokakta annesi ve kardeşine saldıranlardan biri olaydan 2 gün sonra tutuklandı, diğerine ise ev hapsi verildi.

Soykan, saldırganların aynı gece başka birine de saldırdıklarını paylaştı. Soykan yaptığı paylaşımda "Sarıyer Kireçburnu'nda çok sayıda kişiye, ardından kardeşime saldıran ve 15 suç kaydı bulunan kişi tutuklandı. Diğeri hakkında ev hapsi kararı verildi. O akşam saldırdıkları başka kişiler de şikayetçi olmuş. Bir kişinin burnunu kırmışlar" dedi.

Timur Soykan, annesi ve kardeşine saldıranların sosyal medyadan tepki göstererek "Mahalledekiler son zamanlarda bu olayların çok sık yaşandığını söylüyor ve bu polislerin bıraktığı serseriler daha büyük cüretle yoldan geçenlere saldırmaya devam edecek. Birilerinin canını yakacaklar. Saldırganların bulunması için sonuna kadar uğraşacağız. Onları bırakan polislerle ilgili hem idari hem de adli soruşturma açılması için tüm başvuruları yapacağız" demişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER