Hakkari ve ilçelerindeki STK'lar Yüksekova'da bir araya geldi

Hakkari merkez ve ilçelerinde faaliyet yürüten bazı Sivil Toplum Kuruluşu Yüksekova'da bir araya gelerek ildeki ekonomik sorunlara çözüm yolu bulabilmek için bir platform oluşturma kararı aldı.

Hakkari ve ilçelerindeki STK'lar Yüksekova'da bir araya geldi

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı toplantı salonunda bir araya gelen Hakkari merkez ve ilçelerinde faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri il merkezi ve ilçelerinde yaşanan ekonomik sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Hakkari Ekonomi Platformu

Toplantı sonrası Yüksekova Haber Portalına açıklamada bulunan Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin, "Bugün Hakkari Ekonomi Platformu adı altında bir platform oluşturduk. Emeği geçenlere teşekkürler. Hakkari Ekonomi Platformu, Bugünden itibaren Hakkari'de ciddi işler yapacak. Hakkari'nin sorunları noktasında ciddi çalışmalar yapacak. Hakkari Ekonomi Platformu, Hakkari ve ilçelerindeki STK, Meslek odaları ve temsilciliklerden oluşmaktadır. Öncelikle ilin sorunlarının tespiti yapılacak daha sonra çözüm noktasında değerlendirmeler yapılıp bu değerlendirmeleri raporlayıp ilgili birimlere sunulacak. Sunulan raporlardaki sorunların çözümü noktasında ciddi takip yapılacak ve sorunların çözüme kavuşturulana kadar takipçisi olacağımız belirtmek istiyorum" dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER