Hakkarilileri buluşturan iftar yemeği

İstanbul'da hayır sever iş insanı Teoman Zeydan tarafından verilen iftar yemeği Hakkarilileri buluşturdu.

Hakkarilileri buluşturan iftar yemeği

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

İstanbul’da hayır sever iş insanı Teoman Zeydan tarafından verilen iftar  yemeği Hakkarilileri buluşturdu.

Hedef Yapı Aş. Yönetim Kurulu Başkanı  iş insanı Teoman Zeydan tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

İstanbul Hakkarililer Derneğinin ev sahipliğinde Beyoğlu ilçesinde bir restoranda verilen iftar yemeğine, yaklaşık 200 kişi katıldı. Düzenlenen İftar yemeğine vatandaşlar ve İstanbul’da yaşayan Hakkarililer katıldı.

Mübarek zamanları memleketi Yüksekova'da geçirmek istediği için İftar yemeğine katılamayışının üzüntüsünü yaşadığını dile getiren iş insanı Teoman Zeydan, davetlilere video konferans yoluyla bir konuşma yaptı. Zeydan Video konferans yoluyla yaptığı konuşmada birlik beraberliğin önemine değinerek "Dünyanın neresinde olursa olsun, hemşerilerimizle kalplerimiz, gönüllerimiz bir. Dolayısıyla ülkemizin her yerinde olan Hakkarili hemşerilerimizin bu tür organizasyonlarla daha çok buluşması ve kaynaşması gerekiyor. Tek amacımız güzel ülkemizde güzel memleketimizi en iyi şekilde temsil etmek" şeklinde konuştu. Zeydan, bayramdan sonra büyük Hakkari buluşmasında görüşmek dileğinde bulunarak düzenlenen iftar yemeğine ev sahipliği yapan İstanbul Hakkarililer Derneği başkanı Şemsettin Demir'e emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Düzenlenen iftar yemeğine katılan vatandaşların Teoman Zeydan'a büyük bir hayranlık beslediğini dile getiren İstanbul Hakkarililer Derneği Başkanı Şemsettin Demir ise; "Sayın Teoman Zeydan Hakkari ve Hakkarililer için büyük bir değer, bir iş adamından çok daha fazlası. Umarım Sayın Teoman Zeydan'ın bu hayırseverliği, diğer iş adamlarımıza örnek olur" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2019, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER