HDP Şemdinli'de seçim startını verdi

7 Haziran’daki genel seçimlere parti olarak girme kararı alan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şemdinli’de seçim startını verdi.

HDP Şemdinli'de seçim startını verdi
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

7 Haziran’daki genel seçimlere parti olarak girme kararı alan HDP Şemdinli’de seçimin startını verdi. Şemdinli Belediyesi bünyesindeki Guldexwîn Kültür Merkezi konferans salonunda konu ile ilgili düzenlenen halk toplantısında Şemdinli'de 9 kişilik bir seçim komisyonunun kurulacağı belirtildi.


Toplantıda konuşan HDP PM üyesi Nizamettin Öztürk, HDP’nin parti olarak 7 Haziran seçimlerine girme kararı aldığını, bu kararın ardından HDP’nin bütün bileşenleri ile birlikte seçim çalışmalarına başladığını söyledi.

Toplantıya alkların Demokratik Partisi (HDP) PM üyesi Nizamettin Öztürk, Şemdinli Belediyesi Eşbaşkanları Seferi Yılmaz, Nahide Yıldız, Demokratik Bölgeler Partisi İlçe Eşbaşkanları Davut Evin, Şirin Kaya, Halkların Demokratik Partisi (HDP) İlçe Eşbaşkanları Galip Geylani, Azade Arıcı, Damokratik Toplum Kongresi İlçe Eşbaşkanı Nurettin Tekin, KESK, DİSK TÜMBELSEN Temsilcileri, STK temsilcileri, Nujin Kadın Yaşam Evi çalışanları ve çok sayıda halk katıldı. 




Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER