İmralı'ya giden aileler döndü

PKK lideri Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan ile İmralı Cezaevi'ndeki tutsaklardan ikisinin aileleri, yakınları ile görüşmek üzere bugün gittikleri İmralı Adası'ndan döndüler.

İmralı'ya giden aileler döndü

PKK lideri Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan ile İmralı Cezaevi'ndeki tutsaklardan ikisinin aileleri, yakınları ile görüşmek üzere bugün gittikleri İmralı Adası'ndan döndüler.

PKK lideri Abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan ile İmralı Cezaevi'ndeki tutsaklardan ikisinin aileleri, yakınları ile görüşmek için bugün İmralı Adası'na gitti. İmralı Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde yaptığı görüşmenin ardından gazetelere açıklamada bulunan Mehmet Öcalan, "Bir senelik genel değerlendirme yapıldı. Değerlendirmenin sonuçlarını şu aşamada söylemek uygun değildir. Belki ileriki aşamalarda bu değerlendirmeler açıklanabilir" dedi. 

Bir gazetecinin Barzani'nin Türkiye temasına ilişkin sorusuna ise, "Genel olarak her şey değerlendirilmiştir" diye yanıt vermekle yetindi. Kardeş Öcalan, diğer tüm sorulara ise “bilemiyorum" yanıtını vererek, Gemlik’ten ayrıldı. / anf

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2013, 20:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER