İstanbul'da askeri helikopter düştü

İstanbul'da askeri helikopter, site içerisine düştü. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yaraları olarak hastaneye kaldırılan 4 askerin hayatını kaybettiğini açıkladı.

İstanbul'da askeri helikopter düştü
İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde bir askeri helikopter, site içerisine düştü. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi.

Twitter hesabından açıklama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, “Çekmeköy ilçemizdeki bir site içerisine askeri helikopterimiz zorunlu iniş yaparken düştü. Alınan ilk bilgilere göre; Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallesi Sultangazi Caddesi Parkverde Sitesine düşen askeri helikopterdeki 4 yaralı askerimiz Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir” ifadelerini kullandı.

Olay yerindeki incelemesinin ardında açıklama yapan Ali Yerlikaya, “Saat 18.51 itibariyle bir askeri helikopter henüz bilinmeyen bir neden dolayı düşmüştür. 4 askerimiz hastaneye ulaştırılmıştır ama az önce aldığımız bilgiye göre 4 askerimiz şehit olmuştur” dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, düşen helikoptere ilişkin olarak soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında bir başsavcı vekili ve iki savcı görevlendirildi

26 Kasım 20118’de de eğitim uçuşu yapan askeri helikopter Sancaktepe’de binaların arasına düşmüş, 4 asker hayatını kaybetmişti. (DUVAR-DHA)

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2019, 20:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER