Kara Kuvvetleri Komutanı Şemdinli'de

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Kurban Bayramı nedeniyle Şemdinli'ye geldi.

Kara Kuvvetleri Komutanı Şemdinli'de
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Kurban Bayramı'nın ilk gününde Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne gelerek, sınır birliklerindeki askerlerin bayramını kutladı.

Öğle saatlerinde Van'dan Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne gelen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar için yoğun güvenlik önlemi alındı. Helikopterle Şemdinli İlçesi'ne geçen Orgeneral Hulusi Akar ve bareberindeki 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi ile Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu 34. Hudut Tugay Komutanlığı'na indi. Burada Şemdinli 34'üncü Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel tarafından karşılanan Orgeneral Akar ve bareberindeki 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi ile Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu sınır birliklerindeki askerlerin bayramını kutladı.

Daha sonra helikopterle Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na gelen Orgeneral Akar ile beraberindeki komutanlar, burada Hakkari Valisi Necmettin Kalkan ile Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez tarafından karşılandı. Burada askerlerle yapılan bayramlaşmanın ardından Orgeneral Akar ve beraberindeki komutanlar Şırnak'a gitti.





Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2013, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER