Kayıp Necibe Yücedağ İçin Duyarlılık Çağrısı!

14 gündür kayıp Necibe Yücadağ için Şemdinli Esnaf Odası, İHD Hakkari Şubesi ve Şemdinli Muhtarlar Derneği'nden duyarlılık çağrısında bulundu. 

Kayıp Necibe Yücedağ İçin Duyarlılık Çağrısı!

Şemdinli Esnaf Odası, İHD Hakkari Şubesi ve Şemdinli Muhtarlar Derneği'nden Necibe Yücedağ için duyarlılık çağrısında bulundu.

KAMUOYUNUN DİKKATİNE

Yüksekova İlçemizde 14 gün önce kaybolan Alzheimer hastası Necibe Yücedağ, bazı duyumlara göre en son Şemdinli İlçemizde görüldüğü belirtilmektedir. Bütün ihbarları göz önünde bulundurarak Necibe Yücedağ'ın  bulunması için, insaniyet namına, Şemdinli ve Derecik Halkımızı duyarlı olmaya ve yardımcı olmaya çağırıyoruz.
 

Lütfen herkes kendi çevresinde;
 

ODUNLUK, KÖMÜRLÜK, BODRUM, ÇATI KATLARI, MERDİVEN ALTI, TANDIR EVİ VE DEPO gibi yerler ile etrafında ki; BAHÇE, BOSTAN, ÇUKUR, SAMANLIK, ENKAZ Vb. Yerleri aramalarını, bulunması halinde aşağıda ki telefonla ailesine veya Emniyet Müdürlüğü'ne bildirmelerini önemle rica ediyoruz. 

Şemdinli Esnaf Odası, İHD Hakkari Şubesi ve Şemdinli Muhtarlar Derneği olarakta arama çalışmalarımızı başlatıyor ve elimizden gelen bütün çabaları göstereceğimizi belirtmek isteriz. 

ŞEMDİNLİ HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER