Yüksekova'da 16 gündür kayıp olan Neciba Yücedağ ölü bulundu

Yüksekova'da, evinden çıktıktan sonra bir daha haber kendisinden alınamayan Alzheimer hastası 6 çocuk annesi Neciba Yücedağ (67) ölü bulundu.

Yüksekova'da 16 gündür kayıp olan Neciba Yücedağ ölü bulundu

Yüksekova ilçesine bağlı Dize Mahallesi'nde oturan Neciba Yücedağ, 16 gün önce, öğle saatlerinde evinden çıktı. Geri dönmeyen ve haber de alınamayan Yücedağ'ı gece boyunca bulamayan yakınları ve mahalleli durumu polis ve jandarmaya bildirdi. Neciba Yücedağ için günlerdir arama çalışması yürütülüyordu. Günlerdir süren arama çalışmalarında Yücedağ'ın izine rastlanılmadı.  Yüksekova'da sosyal medya hesaplarından yapılan duyurularla da Yücedağ'ın aranması için vatandaşlar davet edildi. 

İlçeye bağlı Aksu (Gagevran) Köyü'nde bir köy sakini evlerinin yakınından geçen su kanalında bir ceset görünce hemen jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemede cesedin Alzheimer hastası Neciba Yücedağ'a ait olduğu belirlendi.

Olayı duyan Yücedağ'ın yakınları ve köy sakinleri olay yerine geldi. Yücedağ'ın cenazesi otopsi işlemleri için Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yücedağ'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi işlemlerinin ardından belli olacak. / Yüksekova Haber

whatsapp-image-2022-10-05-at-18-13-41.jpeg

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2022, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER