Kaymakam Türkman'dan Belediye Başkanı Tahir Saklı'ya veda ziyareti

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine 2017 yılında kaymakam olarak atanan ve 31 Mart yerel seçimlere kadar Şemdinli Belediye Başkan vekilliği görevini yapan Kaymakam Türkman, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Türkman'dan Belediye Başkanı Tahir Saklı'ya veda ziyareti

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli ilçesine 31.01. 2017 tarihinde kaymakam olarak atanan ve 31 Mart 2019 yerel seçimlere kadar Şemdinli Belediye Başkan vekilliği görevini yapan Kaymakam Muhammet Fuat Türkman, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı’yı makamında ziyaret ederek vedalaştı.

Ziyarette konuşan Kaymakam Muahammet Fuat Türkman, Şemdinli’de görev yaptığı süre boyunca işbirliği içinde çalıştıklarını ve çalışmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. Ziyaretin bir vedadan ziyade teşekkür maksatlı olduğunu belirten Türkman, başta Belediye Başkanı Tahir Saklı olmak üzere, tüm belediye çalışanlarına başarılı bir dönem geçirmesi temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı da, Kaymakam Türkman’ın her zaman ufuk açıcı bir yönetici olduğunu belirterek Şemdinli’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Saklı, “Sayın Kaymakamımız ilçemizde göreve başladığı günden bu yana toplumun tüm kesimini kucaklamayı başarmış, halkın takdirini kazanmış değerli bir insandır. Her projemizde her çalışmamamızda yanımızda oldu desteklerini eksik etmedi. Şemdinli için birçok önemli projeye imza attı, şahsım ve Şemdinliler adına kendilerine teşekkür ediyor, yeni görev yerinde sağlıklı ve huzurlu bir hayat geçirmesini diliyorum” dedi.

Ziyarete sonunda Belediye Başkanı Tahir Saklı, Kaymakam Muhammet Fuat Türkman’a teşekkür plaketi hediye etti. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile ziyaret sona erdi.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2019, 22:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER