Kilis'te bir eve bomba düştü

Kilis’te bir evin avlusuna Suriye tarafından atıldığı tahmin edilen bir bombanın düşmesi sonucu, ilk belirlemelere göre hayatını kaybeden olmazken bir kadın hafif yaralandı.

Kilis'te bir eve bomba düştü

Kilis’te bir evin avlusuna bomba düştü.

Suriye tarafından atıldığı tahmin edilen bomba, Kilis şehir merkezinde Haydar Atınç Aile Sağlık Merkezi’nin hemen yanındaki bir eve düştü.

İlk belirlemelere göre hayatını kaybeden olmazken bir kadının hafif yaralandığı bildirildi.

Sabah saat 10:00 sıralarından şehir merkezindeki Türbedar Sokak’ta bulunan 3 katlı evin altında bulunan bir depoya bomba isabet etti.

Patlamanın şiddetiyle Haydar Atınç Aile Sağlık Merkezi’nin, çevredeki eczanelerin ve Türbedar sokaktaki evlerin cam ve çerçeveleri kırıldı.

Valilikten açıklama

Kilis Valiliği’nin olayla ilgili açıklaması şöyle:

“23.01.2016 tarihinde saat: 09.30 sıralarında Suriye’den geldiği tahmin edilen 1 roket mermisinin ilimiz merkez Karaali Mahallesi Türbedar Sokağa düştüğü anlaşılmıştır. Patlama sonucunda civarda bulunan bazı binalarda hafif düzeyde hasar oluşmuş, olay sırasında 2 kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış ve Kilis Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Olayda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.”

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2016, 20:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER