'Leyla bizde, yazık oldu' telefonu!

Ağrı'da bayramın birinci günü kaybolan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'i arama çalışmaları devam ediyor. Leyla için, tüm Türkiye'nin gündemine oturan Kayseri'deki kayıp 3 çocuk vakasını çözen özel ekip görevlendirildi. Öte yandan bugün amca Yusuf Aydemir, gizli numaradan arayan bir kadının, "Leyla bizde. Başınız sağ olsun. Yazık oldu" dediğini belirterek, jandarmaya başvurdu.

'Leyla bizde, yazık oldu' telefonu!
Ağrı’nın Bezirhane köyünde bayramın birinci günü kaybolan Leyla Aydemir’in bulunması için 7’nci günde çalışmalar sabah saatlerinde yeniden başlatıldı. Ailenin isteği üzerine Kayseri’deki kayıp 3 çocuk vakasını çözen özel ekip de uçakla Ağrı’ya geldi.

Leyla’nın dedesi Zeki Aydemir, bugün çalışmalara başlayacak olan özel ekipten umutlu olduklarını söyledi. Bezirhane köyünün 25-30 hane olmasına rağmen bir hane gibi olduğunu belirten Aydemir “Köydeki evler aranmadı. Aranıp, aranmamasına güvenlik güçleri karar verir. Bir köyüz ama bizler bir aile gibiyiz. Ancak bu saatten sonra babama da güvenmem. Emniyet Genel Müdürlüğünce oluşturulan özel ekibin başlatacağı çalışmalardan ümitliyiz. Çünkü bu ekip, Kayseri’de, 2009 yılında Ramazan Bayramı’nda şeker toplamaya çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 3 çocuğun olayını aydınlatmıştı” diye konuştu.

AMCAYA GELEN TELEFON: BAŞINIZ SAĞOLSUN

Öte yandan bugün Leyla’nın amcası Yusuf Aydemir’e gizli numaradan gelen bir telefon güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Leyla’nın amcası gelen telefon ihbarını jandarma ekipleriyle paylaştı.
İhbarda kendisini bir kadının aradığını belirten amca Yusuf Aydemir, “Gizli numaradan bir kadın aradı. Leyla bizde. Başınız sağ olsun. Yazık oldu dedi. Sonra telefonu komutana götürdüm ve karşıdaki kadın telefonu hemen kapattı” diye konuştu. (AĞRI-DHA)

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2018, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER