Mehmet'den iyi haberler geliyor!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde dün BDP mitinginden sonra çıkan olaylarda polisin attığı gaz fişeğinin kulağının arkasına isabet etmesi sonucu yaralanan 10 yaşındaki Mehmet Ezer'in sağlık durumunun iyi gittiği belirtildi.

Mehmet'den iyi haberler geliyor!

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde Barış ve Demokrasi Partisi’nin düzenlediği miting sonrası polisin attığı gaz bombası fişeği ile başından ağır yaralanan M.E.’nin durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Dicle Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sabri Eyigün, M.E.’nin sağlık durumunu sürekli takip ettiklerini şu anda sağlık durumunun iyiye gittiğini belirterek, "Beyin kanaması riski vardı, ortadan kalktı. Bazı kırıklar olduğu belirtiliyor. Tedavisi sürüyor. Hayati tehlikesi şu anda yoktur. Yoğun bakımda tedavisi kontrol altında devam ediyor" dedi.

Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay da gaz fişeğinin ucunda yanıcı madde olduğunu ve temas ettiği yeri yaktığını belirterek, M.E.’nin darbe alan yerinde yanık olmadığını söyledi.

Sönmezay, olayla ilgili İçişleri Bakanlığı’nın iki müfettiş görevlendirdiğini, soruşturmanın ardından çocuğun ne ile yaralandığının anlaşılacağını ifade etti. / Bianet

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER