MHP'li Özdağ istifa edip, olağanüstü kurultay çağrısı yaptı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, istifa edip olağanüstü kurultay çağrısı yaptı.

MHP'li Özdağ istifa edip, olağanüstü kurultay çağrısı yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, istifa edip olağanüstü kurultay çağrısı yaptı.

Özdağ, “Parti içi istikrarsızlığa son verilmesi için olağanüstü kurultaya gidilmeli. Bahçeli’nin olağanüstü kurultaya partiyi götürmesi toparlayıcı bir adım olacaktır. Kongre için imza verenler MHP’lilerdir. Parti mahkemeye düşürülüp yargının eline teslim edilmemelidir. Olağanüstü kurultay partimize güç verecektir” dedi.” dedi.

Özdağ, görevinden istifa mektubunu Genel Merkez’e iletti.

Basın toplantısı

Özdağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ile birlikte 24. dönem MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri’yle birlikte basın toplantısı düzenledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hizmetlerini tarihin ve ülkücülerin unutmasının mümkün olmadığını söyleyen Özdağ, “Devlet Bahçeli ile ilgili tarihsel gerçek, günlük kızgınlık ve gerginliklerin ötesinde ülkücü hareketin Devlet ağabeyi olduğu ve Devlet ağabeyi olarak da her zaman kalacağıdır” dedi.

Özdağ, Bahçeli’nin MHP’de yaşanan ağır üzüntü ve derin hayal kırıklığını aşmak, mevcut istikrarsızlığa son vermek için artık ülkücülerin çok büyük bir bölümünün olduğu gibi toplumun da beklentisi haline gelen olağanüstü kurultaya partiyi götürmesinin toparlayıcı bir adım olacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2016, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER