Nejat İşler İstanbul'a sevk edildi

Bodrum'da tedavi gören oyuncu Nejat İşler, İstanbul'a sevk edildi.

Nejat İşler İstanbul'a sevk edildi
Bodrum'da tedavi gören oyuncu Nejat İşler, İstanbul'a sevk edildi.


Daha önce sağlık durumunun kritik olması nedeniyle tedavisine Bodrum'daki hastanede devam edilen Nejat İşler,  sürpriz bir kararla İstanbul'a sevk edildi. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ambulansa alınan Nejat İşler polis eskortu eşliğinde Maslak'taki Acıbadem Hastanesine getirildi. Aynı anda iki ambulans hastaneye giriş yaptı. Gazetecilerin beklediği acil servisin önüne giden ambulans boş çıktı. Nejat İşler'i taşıyan ambulans ise arka otoparktan hastaneye girdi. İşler, sedyeyle otopark içinden yatacağı yoğun bakım ünitesine çıkarıldı.

HASTANE AÇIKLAMA YAPTI

Nejat İşler'in İstanbul'da sevki ile ilgili Bodrum'daki hastaneden yazılı açıklama yapıldı. Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy'un sözlerine yer verilen açıklama şu şekilde:

"Nejat İşler'in transferi İstanbul'da yaşayan ailesinin isteği üzerine gündeme gelmiş ancak hastalığının kritik bir evrede olması ve hayati riskinin yüksekliği nedeni ile transferin olumsuz sonuçlara yol açabileceği göz önüne alınarak bugüne kadar yapılmamıştır. Sanatçının yoğun bakım ünitesinde 5 günlük tedavinin sonucunda klinik ve laboratuvar belirtilerinde yaşanan olumlu gelişmeler, bugün itibarı ile transferi mümkün kılmıştır" / Evrensel

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER