Nevşin Mengü: Büyük hata yaptım, ölecek gibi hissettim

Gazeteci Nevşin Mengü, avukat kardeşi Burak Mengü'nün polis tarafından kaçırıldığı iddiasını anlattığı 'Arkasında daha büyük bir resim var' başlıklı yazısısıyla ilgili açıklama yaptı. "Büyük bir hata yaptım, ölecek gibi hissettim" diyen Nevşin Mengü, kardeşinin anlattıklarını yeterince sorgulamadığını söyledi.

Nevşin Mengü: Büyük hata yaptım, ölecek gibi hissettim
Gazeteci Nevşin Mengü, avukat kardeşi Buram Mengü’nün kendisini polis olarak tanıtan kişiler tarafından kaçırılıp darp edildiği iddiasını aktardığı yazısı nedeniyle bir açıklama yaptı. Mengü, “Ölecek gibi hissettim’ başlıklı açıklamasında “bu sefer hata yaptım, hem de büyük bir hata yaptım. Kendi canımdan, kanımdan kardeşime fazla güvendim. Söylediklerini yetirince sorgulamadı” dedi.


Nevşin Mengü, dün Birgün gazetesinde dün yayınlanan ‘Arkasında daha büyük bir resim var’ başlıklı yazısında geçen günlerde polis olduğunu söyleyen kişilerce darp edilerek boş bir araziye bırakıldığı öne sürülen avukat kardeşi Burak Mengü’nün daha önce de Silivri’deki bir duruşma arasında gözaltına alındığını yazmıştı. Mengü, kardeşinin getirildiği İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde şiddet gördüğünü de önü sürmüştü.

‘SUÇ UYDURMAK’TAN İŞLEM BAŞLATILDI

Ancak daha sonra İstanbul’da kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından kaçırılıp darp edildiğini iddia eden Burak Mengü hakkında, “suç uydurmaktan” işlem yapılmıştı.

Nevşin Mengü, kardeşinin anlattıklarının doğru olmadığının ortaya çıkınca dün Twitter hesabından şu paylaşımda bulunmuştu.

Bu gelişmeler sosyal medyada en çok tartışılan konulardan biri olunca, Nevşin Mengü, bir açıklama daha yaptı. Mengü’nün, Twitter hesabından yaptığı ‘Ölecek gibi hissettim’ başlıklı paylaşımı şöyle:

(DUVAR)

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER