Seferi Yılmaz Mazbatasını aldı

BDP'nin Şemdinli Belediye eş başkanı Seferi Yılmaz mazbatasını ilçe seçim kurulundan alarak göreve başladı.

Seferi Yılmaz Mazbatasını aldı
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Pazar günü yapılan Yerel Seçimlerde Şemdinli ilçesinde belediye başkanı seçilen BDP'li Seferi Yılmaz, BDP ilçe heyeti ve İl genel meclis üyeleri ile birlikte BDP Şemdinli ilçe başkanlığında bir araya geldi. Belediye Başkanı Seferi Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra lçe seçim kuruluna giderek ilçe seçim kurlu başkanı ile görüştü.

İlçe seçim kurulu başkanı M. Nazif Güraslan, BDP'li Belediye Başkanı Seferi Yılmaz ve beraberindekileri makamında kabul etti. Güraslan, Belediye Başkanı Seferi Yılmaz'a başarılar dilerken; " herkesin saygı göstermesi lazım. Bizde kurul olarak seçimin güvenli ve huzuru yürütülmesi adına gereken çalışmayı yaptık. Şemdinli halkına, hepimize ve başkanımıza hayırlı uğurlu olsun. Nice hizmetler ve başarılı hizmetler diliyorum başkanım" dedi.

Belediye Başkanı Seferi Yılmaz; " sizinde belirttiğiniz gibi doğru bir seçim ve demokratik bir seçim oldu. İlerki seçimlerde daha demokratik, daha duyarlı bir seçim olur" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İlçe Seçim Kurulu Başkanı M. Nazif Güraslan, Şemdinli Beldiye Başkanı Seferi Yılmaz'a mazbatasını vererek, başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 18:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER