Selçuk Mızraklı GABB’ın yeni başkanı seçildi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği (GABB) 1. Dönem Meclis toplantısı yoğun katılımla başladı. Konuşmalardan sonra yapılan seçimlerde GABB’ın yeni Başkanı Selçuk Mızraklı oldu.

Selçuk Mızraklı GABB’ın yeni başkanı seçildi
Güneydoğu Belediyeler Birliği (GABB)’nin Kurul Toplantısı ve yönetim kurulu seçiminin gerçekleşeceği toplantı başladı. Sümerpark Resepsiyon Salonunda yapılan toplantıya Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Selçuk Mızraklı, Kars Belediye Eşbaşkanı Ayhan Bilgen, Batman Belediye Eşbaşkanı Mehmet Demir’in yanı sıra bölge belediye başkanları katıldı. Konuşmaların ardından genel kurul seçimleri yapıldı. Yapılan seçimde Diyarbakır Büyükşehir belediye Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı GABB’ın yeni başkanı oldu.

‘GÖREVE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM’

Seçim sonrası kısa bir konuşma yapan Mızraklı, “GABB Meclis toplantısında yapılan oylama sonucunda GABB’ın Başkanlığına seçildim. Bana verdikleri göreve layık bir çalışma yürütme sözünü veriyorum. Birlik bünyesi içindeki bütün belediyelerimizle ciddi senkronizasyon, orkestrasyon, nitelikli ve verimli bir faliyet dönemi yürüteceğimize olan inancımı ifade etmek istiyorum. Bütün birlik üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. (DUVAR)

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2019, 20:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER