Şemdinli Belediye Başkanı Saklı, kadın çalışanlara karanfil ve gül dağıttı

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında sağlık çalışanlarına ve hasta yakınlarına gül dağıttı.

Şemdinli Belediye Başkanı Saklı, kadın çalışanlara karanfil ve gül dağıttı

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Şemdinli Devlet Hastanesi ve Toplum Sağlık Merkezi’ni ziyaret ederek, burada çalışan kadın doktor, sağlık çalışanları ve hasta yakınlarının kadınlar gününü kutlayıp gül dağıttı.

Hastane çıkışı kısa  bir açıklamada bulunan Başkan Saklı, "kadınlar denilince aklımıza ilk annelerimiz gelir. Dünyadaki insanların yüzde ellisi kadınlardan oluşuyor. Kalan yüzde ellisi de yine kadınların yani annelerin eseridir. Bu yüzden kadınlar günü bizler için çok değerlidir. Bugün özellikle hastane ve sağlık çalışanlarını seçmemizin sebebi hastanedeki kadın çalışan kardeşlerimizin bir nebzede olsa gönlünü almaktı. Bilindiği üzere koronavirüs sürecinde en fazla çabayı harcayan, en fazla zahmeti çeken onlardı. Bu vesileyle hastanede çalışan kadın çalışanlarımızın kadınlar gününü kutlamış olduk. Yüce Allah bütün kadın ve annelere sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin" dedi.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER