Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı'dan Gazeteciler Günü mesajı

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı'dan Gazeteciler Günü mesajı

Başkan Saklı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesini sağlamak, toplumsal konularla ilgili kamuoyu oluşturmak ve gerçekleri araştırmak gibi çok önemli görevleri yerine getirmektedir.

Ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler konusundaki bilgilere zor şartlar altında dahi olsa bizlere ulaştıran ve görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarımızın çalışmaları takdire değerdir.

Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanan 10 Ocak, değerli gazetecilerimizin sorunlarının ve çalışma koşullarının irdelendiği ve bu mesleğin zorluklarının hatırlandığı önemli bir gündür. Basın mensuplarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi, görevleri etkin, verimli ve kolayca gerçekleştirebilmeleri kurumsal önceliklerimiz arasında yer almakta olup, Şemdinli Belediyesi olarak yanınızda olduğumuzu belirtmekten kıvanç duyarım.

Bu duygu ve düşüncelerle; basın meslek ilkeleri doğrultusunda doğru ve tarafsız gazetecilik anlayışı çerçevesinde kamuoyunu aydınlatan, öncelikle kentimizdeki değerli gazetecilerimiz olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER