Şemdinli Belediyesi 34 Yıllık Hizmet Binasını Yıktı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 34 yıllık Şemdinli Belediyesi hizmet binası yeni bir hizmet binasının yapılması kararı üzerine iş makineleriyle yıkıldı.

Şemdinli Belediyesi 34 Yıllık Hizmet Binasını Yıktı

Şemdinli ilçesinde 34 yıllık Şemdinli Belediyesi hizmet binası yeni bir hizmet binasının yapılması kararı üzerine iş makineleriyle yıkıldı.

Şemdinli ilçesinin Moda Mahallesi Ali Fuat Güven caddesi üzerinde bulunan Şemdinli Belediyesi hizmet binasının yıkımı Belediye Başkanı Tahir Saklı ve encümenlerin katılımıyla iş makineleriyle başladı. 1986 yılında yapımına başlanan ve 1987 yılında belediye binası olarak hizmet veren 2 katlı bina yerine 4 katlı yeni hizmet binasının yapılması için boşaltılarak, hizmet binası başka bir noktaya taşındı.

İş makinelerinin yıkımına başladığı 34 yıllık hizmet binasının yıkımını yerinde izleyen Belediye Başkanı Tahir Saklı ve encümenler, 34 yıl önce belediye hizmet binasını yaptıran dönemin belediye Başkanı Mustafa Öktem’e teşekkür etti.

Başkan Saklı; “şuan da belediye hizmet binamızın önündeyiz. Bu bina eski belediye başkanı rahmetli Mustafa Öktem tarafından 1986 yılında yapıldı. O zamandan bugüne kadar hizmet veriyor. İlçemin halkı adına kendisine şükranlarımı sunuyorum. Yüca Allah gani gani rahmet eylesin. Buraya inşallah Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve ekibinin desteği ile yeni bir bina inşa edeceğiz ve halkımızın hizmetine sunacağız. Bu konuda da ilçemin adına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibine de şükranlarımı sunuyorum. Allah razı olsun” dedi.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2021, 10:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şevket   ÖKTEM
Şevket ÖKTEM - 3 yıl Önce

sayın başkan rahmetli abimizi hatırlattıgın için Allah sizden razı olsun hizmette başarılar dilerim

Hakikat
Hakikat - 3 yıl Önce

Rahmetli Mustafa ÖKTEM' in Şemdinli için yaptığı hizmetler için gerçekten minnettarız. Allah rahmet eylesin. Sayın Tahir SAKLI' nın memleket için yapacağı her türlü hizmetin kendisi ve ekibi içinde ileriki dönemde güzel temennilerle anılması umuduyla, Şemdinli' ye yapılacak her hizmetin desteklenmesi ve katkı sunulması temennisiyle iyi çalışmalar.

SIRADAKİ HABER