Şemdinli Belediyesi WhatsApp İhbar Hattını Kurdu

Şemdinli Belediyesi, ilçedeki taleplerin daha hızlı çözülmesi amacıyla oluşturduğu WhatsApp hattını kullanıma açtı. 'Çek Gönder, Çözelim' sloganıyla hayata geçen proje sayesinde vatandaşlar, Şemdinli Belediyesi'nin 0542 101 30 30 numaralı WhatsApp hattı üzerinden bilgi ya da fotoğraf paylaşarak çözüm istedikleri taleplerini belediyeye hızlı bir şekilde aktaracak.

Şemdinli Belediyesi WhatsApp İhbar Hattını Kurdu

Şemdinli Belediyesi, ilçedeki taleplerin daha hızlı çözülmesi amacıyla oluşturduğu WhatsApp hattını kullanıma açtı. 'Çek Gönder, Çözelim' sloganıyla hayata geçen proje sayesinde vatandaşlar, Şemdinli Belediyesi'nin 0542 101 30 30 numaralı WhatsApp hattı üzerinden bilgi ya da fotoğraf paylaşarak çözüm istedikleri taleplerini belediyeye hızlı bir şekilde aktaracak. WhatsApp iletişim hattına gelen tüm bildirimler yetkililer tarafından değerlendirilmeye tabi tutulacak ve sorunlar çözüme kavuşturulacak.

Daha hızlı çözüm için çalıştıklarını söyleyen Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, " Şemdinli Belediyesi olarak teknolojinin gelişmesiyle beraber farklı yöntemleri kullanarak vatandaşlarımızın talep, ihtiyaç ve şikâyetlerini hızlı bir şekilde alıp bunları yerine getirmek için farklı çalışmalarımız var.  Telefon hattını kullanarak 0542 101 30 30 numaralı WhatsApp hattımızdan fotoğraf, talep ve konum belirterek hızlı bir şekilde bize ulaşabilecekler. Vatandaşlarımız belediyeye gelmek, dilekçe yazmak yerine oturduğu yerden fotoğraf çekip bize atacak.

Whatsapp, günümüzün en yaygın iletişim ve paylaşım platformu. Biz de bunun bilincinde olarak vatandaşlarımıza daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için bu uygulamamıza başladık diyen Başkan Saklı, "Şemdinli Belediyesi olarak sizlere hizmet ederken paylaşımlarınız bizim için çok önemli. Bu sebeple oluşturmuş olduğumuz WhatsApp hattı artık daha aktif olacak. Bu hat aracılığıyla bizlere her türlü talep, şikâyet ve önerinizi ulaştırabilirsiniz. Şemdinlili vatandaşlar belediyeye iletmek istediklerini 0542 101 30 30 numaralı hat üzerinden belediye yetkililerine ulaştırabilecek. Açtığımız Whatsapp hattımız bir nevi vatandaşımızın sesi olacak" dedi.

ŞEMDİNLİ HABER


Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2021, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER