Şemdinli Devlet Hastanesi'nde yangın! Hastalar tahliye edildi

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi’nde Şemdinli Devlet Hastanesi'nin ameliyathane bölümünde yangın çıktı. Hastalar tahliye edilirken, yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli Devlet Hastanesi'nin ameliyathane bölümündeki yangının, bugün saat 11.00 sıralarında çıktığı belirtildi. Kilimalardan kaynaklandığı belirtilen yangınla birlikte bir anda hastanyi dumanlar sardı. Bunu üzerine hastane yönetimi tarafından tüm hastalar tehliye edilirken, Şemdinli Belediyesi’ne ait itfaiye aracı da olay yerine gelerek yangına madahale etmeye başladı. 2 katlı binanın üst katındaki yangın yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından tamamen kontrol altına alındı.

Şemdinli Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Bahadır Yıldırım da yangının klimadan kaynaklı olduğunu tahmin ettiklerini söyledi. Yıldırım, "Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Yangının fark edilmesi ile birlikte zaten tüm hastalarımızı tahliye etmiştik."dedi.



Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 11:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
elif ışık
elif ışık - 9 yıl Önce

Allah birdaha göstermesin

vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

hastane yönetimini caı gönülden kutluyorum bir hastanen en gözde en korunaklı yerinde nasıl böyle yaşanmasına müsaade edildi tebrik ediyorum

Kaçakçi
Kaçakçi - 9 yıl Önce

doktursuz hastane :)

SIRADAKİ HABER