Şemdinli Durak Jandarma Karakolu'na saldırı: 1 yaralı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Durak Jandarma Karakolu'na PKK'liler tarafından roketli saldırı yapıldı. Saldırının ardından kısa süreli çıkan çatışmada 1 kişi yaralandı.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Durak Jandarma Karakolu'na PKK'liler tarafından roketli saldırı yapıldı. Saldırının ardından kısa süreli çatışma yaşandı.

Şemdinli ilçe merkezinden yaklaşık 13 kilometre mesafede bulunan Durak Jandarma Karakolu'na bugün sabah saat 06.30 sıralarında PKK'liler tarafından roketli saldırının ardından uzun namlulu silahlarla ateş açıltı. Askerlerin de karşılık vermesiyle bölgede kısa süreli çatışma yaşandı.

Sivil 1 Kişi Yaralandı


Sabah saatlerinde gerçekleşen roketli saldırı ve çıkan çatışmanın ardından Şadi Töre isimli sivil bir vatandaş yaralandı. Bahçede olduğu iddia edilen Şadi Töre'nin nereden geldiği belli olmayan bir cismin patlaması sonucu yaralandığı ve Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.

Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanlığı, 3. Dağ ve Komando Tabur Komutanlığı ile Şapatan Karakolu'ndan bölgeye öbüs ve top atışları yapıldı.

Bölge de operasyon sürüyor. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2015, 19:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haşim Çiftçi
Haşim Çiftçi - 9 yıl Önce

Çözüm surecini bozdulabina koyan şahsın amacida bu gerginliği yaratmakti zaten

osman karakoç
osman karakoç - 9 yıl Önce

Allah bu ateş su yagdir sin işallah

SIRADAKİ HABER