Şemdinli Kaymakamı Adem Ünal görevine başladı

Şemdinli Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam Adem Ünal ilçede görevine başladı.

Şemdinli Kaymakamı Adem Ünal görevine başladı
 Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

2013 Temmuz Kararnamesi ile Mardin ili Dargeçit İlçesi'nden, Şemdinli Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam Adem Ünal ilçede göreve başladı. 

Kaymakam Adem Ünal'ın ilçede göreve başlamasıyla, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, oda başkanları, esnaf ve ilçe halkı tarafından ziyaretlerde bulundu.  

ŞEMDİNLİ KAYMAKAMLIĞINA ATANAN KAYMAKAM ADEM ÜNAL KİMDİR?  

1979 yılında Adana’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana ilinde tamamladı. Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden 2004 yılında mezun oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından 2005 yılında açılan kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 2006 yılında kaymakam adayı olarak göreve başladı.

Çorum Oğuzlar ve İzmir Beydağı ilçelerinde kaymakam vekili olarak görev yaptıktan sonra, 2008 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde bir yıl süre ile Kamu yönetimi-Liderlik ve Kriz Yönetiminin Hukuki Alt Yapısı konularında araştırmalarda bulundu.

2009 yılında kaymakamlık kursunu üstün başarı ile tamamlayarak 07.04.2009 tarihinde Kırşehir Boztepe Kaymakamlığı’na atandı. İki buçuk yıl burada görev yaptıktan sonra Dargeçit Kaymakamlığı görevine atandı. Burada da iki yıl görev yaptıktan sonra 20 Temmuz 2013 tarihinde Şemdinli Kaymakamlığına atandı. Ve halen görevini burada sürdürmektedir.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2013, 11:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
öğrenci
öğrenci - 11 yıl Önce

biz öğrencilerin yol parasını karşılassanız çok iyi olur:d

Tahir sakli
Tahir sakli - 11 yıl Önce

kaymakam bey hoş geldiniz inşallah hayırlı hizmetlere vesile olursunuz.ilçemiz konumu itibariyle hasasiyet arz ettiği için sorululuğu da hasastır.fakat halka hizmet hakka hizmettir desturu ile başlandiktan sonra üstesinden gelinemeyecek sorun yoktur diye düşünyorum.selam ve saygilarimla size başarilar dilerim bahtiniz ve kapiniz açik olsun

SIRADAKİ HABER