Şemdinli'de Özel Yaşam Fizik Tedavi Masaj Salonu hizmete açıldı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Özel Yaşam Fizik Tedavi Masaj Salonu törenle hizmete açıldı.

Şemdinli'de Özel Yaşam Fizik Tedavi Masaj Salonu hizmete açıldı
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli Cumhuriyet Caddesi'nde Navşâr Center İş Merkezi'nde Özel Yaşam Fizik Tedavi Masaj Salonu törenle hizmete açıldı. Belediye denetiminde hizmet verecek Özel Yaşam Fizik Tedavi Masaj Salonu’nun 120 Bin TL mal olduğu belirtildi. 1 Uzman Fizyoterapist 2 Masör ile hizmet verecek Şemdinli Özel Yaşam Fizik Tedavi Masaj Salonu’nda 7 kişi istihdam edildi. 

Hamit Geylani : 'İnsanın yaşamına hizmet eden her yaşam alanı kutsaldır' 

Açılışa katışan HDP Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hamit Geylani, açılış kurdelesini kesmeden önce yaptığı açıklama da hayırlı yerlerin açılışlarına katıldıklarını kaydetti. Geylani; “ hep Erdoğan mı açılış yapacak. Bizde açılış yapıyoruz. Dün bir ekmek fabrikasının açılışına katıldık. Bugün de bütün insanlığa şifa dağıtan bir mekanın yerini açıyoruz. Bu kutsal yer diyorum çünkü insanın yaşamına hizmet eden her yaşam alanı kutsaldır. Bu kutsal mekanın insanlığa, barışa, kardeşliğe hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 

Şemdinli Özel Yaşam Fizik Tedavi Masaj Salonu sahibi ve aynı zaman da Uzman Fizyoterapist & Odyolog İlhami Safalı  ile Masör Dilek Töre; “ Şemdinli ilçemizde böylesi güzel ve hayırlı bir mekanı hizmete açtığımız için çok mutluyuz. Bizler burada böylesi bir hizmet için adım atmadan önce halk arasında bilgi alış verişi ve anket yaptık. Halkımız da olumlu baktı ve en yakın il ve ilçelere giderek fizik tedavi görecekleri yerine burada hizmet görmek istediklerini kaydetti. Bizlerde Özel Yaşam Fizik Tedavi Masaj Salonu’nu açmak için Şemdinli Belediyesi’ne proje sunduk ve bugün açılışını yaptık. Bizlere destek olan belediyemize teşekkür ediyoruz. Burada hafta içi her sabah saat 08.00 ile 18.00 saatleri arasında hizmet vermeye çalışacağız. Özel Yaşam Fizik Tedavi Masaj Salonu’na gelme imkanı olmayan hastalarımızı evden alıp tedavileri ardından evlerine bırakacağız. Şemdinli halkı için hizmet vermeye geldik, umarız halkımızın hakkettiği hizmeti vereceğiz” dedi.

Açılışa HDP Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hamit Geylani, Şemdinli Belediyesi Eşbaşkanları Seferi Yılmaz, Nahide Yıldız, Şemdinli Devlet Hastanesi Müdürü Sefer Akdeniz, Toplum Sağlığı Müdürü M. Şerif Akdeniz, HDP İlçe Eşbaşkanı Galip Geylani, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Açılış sonrası davetlilere ikramda bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2015, 10:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
hediye oruç
hediye oruç - 9 yıl Önce

yeni iş yeriniz hayırlı uğurlu olsun dilekciğim...:)

SIRADAKİ HABER