Şemdinli'de sivil araç tarandı:1 ölü

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde yol kapatan PKK'liler, iddiaya göre 'Dur' ihtarına durmayan araca ateş açtı. Açılan ateş sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Şemdinli'de sivil araç tarandı:1 ölü
 ŞEMDİNLİ HABER

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde yol kapatan PKK'liler, iddiaya göre 'Dur' ihtarına uymana sivil bir araca ateş açtı. Açılan ateş sonucu Celal İnan ağır yaralandı. İnan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Şemdinli-Yüksekova Karayolu üzerinde bulunan Yufkalı Köyü yakınlarında meydana geldi. Bir grup PKK'li yolu keserek, durdurdukları araçlarda kimlik kontrolu yapmaya başladı. Bu esnasana Şemdinli'den Yüksekovaya gitmek isteyen Miran Kaya da yolun kesildiğini fark edince geri dönerek uzaklaşmak istedi. İddiaya göre PKK'liler de 'Dur' ihtarına uymayan araca ateş açarak aracı durdurmaya çalıştı. Açılan ateş sonucu Kaya yara almazken, yanında bulunan Celal İnan ağır yaralandı.

Kaya tarafından hemen Şemdinli Devlet Hastanesi'ne getirilen İnan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2015, 17:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer Dündar
Ömer Dündar - 9 yıl Önce

Eğer bir devlet kendi halkına zulüm ediyorsa o devlet olmaz olsun inşallah... Sizler Allaha yonelmedikce hep böyle zulüm içinde yaşayacaksınız..!!

Zeynep
Zeynep - 9 yıl Önce

ALLAH IM sen kabul etme sen büyüksun ALLAH IM .....
Allah rahmet eylesin ailesine sabır nasip etsin

Gerdi aşireti
Gerdi aşireti - 9 yıl Önce

Hadi bunun Hesabını kim Ödeyecek faturasını kime kesecekler

Ethem Demir
Ethem Demir - 9 yıl Önce

Birbirini öldürüp Özgürlük narası atan Millete Kürt denir.
Sevgili Celal sen kör bir kurşuna Kurban olmuş Günahsız Bir Şehitsin. Allah ailesine ve hepimize Sabır versin. Mekanı Cennet yattığı yer Huzurlu olsun inşallah.

baz feraşin
baz feraşin - 9 yıl Önce

ne zulmü kim kime zulüm ediyor

Ferhat tekin
Ferhat tekin - 9 yıl Önce

Allahım sen kabul etme bu zulmü

şemdinlilo
şemdinlilo - 9 yıl Önce

Zulümdür zulümdür zulümdür...

Serger Şemzina
Serger Şemzina - 9 yıl Önce

Mekanın cennet olsun Eşsiz ve tarifsiz insan...


SIRADAKİ HABER