Şemdinli'ye Halk Bankası Şubesi Açılacak!

Şemdinli Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin, Şemdinli'de Halk Bankası Şubesi açılacağını bildirdi

Şemdinli'ye Halk Bankası Şubesi Açılacak!
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, Şemdinli'de Halk bankası şubesinin açılması için çaba gösterdiklerini söyledi.

Şemdinli'nin ekonomik potansiyelinin olduğunu ve bu nedenle banka şubesinin açılmasının ilçe için önem taşıdığını vurgulayan Tekin, şunları kaydetti:

"Bu konu üzerinde uzun süre çalıştık. Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesinoğlu ile Diyarbakır Halk Bankası Bölge Müdürü Deniz Yıldırım ile sürekli iletişim halindeydik. Şemdinli ilçemizde banka şubesinin açılması için son yapılan yönetim kurulunda fikir birliğine varıldı ve karar olumlu çıktı. Şubenin açılması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Halk Bankası şubesinin açılması Şemdinli için önemli bir hizmet olacak. Çünkü Halk Bankası, KOBİ'lere düşük faizli ve önemli miktarlarda kredi veriyor. Şemdinli halkı bu kredilerden rahatlıkla faydalanabilecek. Böylelikle halkımız işini büyütebilecek ve yeni iş kurma imkanına sahip olacak. Şemdinlili kazanacak. Banka şubesi Şemdinli halkına hayırlı olsun" dedi.

Tekin; "Halk Bankası bölge müdürlüğü ilçemizde banka şubesinin açılması için kısa sürede yer tespitinde bulunacak. Yer tespiti sonrasında da şube faaliyetine başlayacak" dedi.
Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2014, 21:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER