Soylu izin belgesi alanları açıkladı, 'yapmayın artık' dedi

Bakan Soylu 17 günlük kapanma sürecinde şu ana kadar seyahat ve çalışma izin belgesi alanların sayısını açıkladı. Bir arkadaşının Covid 19'dan vefat ettiğini belirten Soylu, 'Yapmayın artık' dedi.

Soylu izin belgesi alanları açıkladı, 'yapmayın artık' dedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kapanma sürecinde 691 bin 890 kişinin çalışma izni belgesi, 178 bin 283 kişinin de seyahat izin belgesi aldığını açıkladı. 

"Şu ana kadar muafiyet tanıdığımız sektörlerde e-başvuru, e-devletten çalışma izni belgesi alan kişi sayısı 691 bin 890. 178 bin 283 kişi de seyahat izin belgesi aldı" diyen Soylu, Ağrı'daki güvenlik toplantısında yaptığı açıklamada, 2. gününe girilen tam kapanma süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

'DÜN BİR ARKADAŞIMI KAYBETTİM'

Çalışma muafiyeti olanların bu süreçte sorun yaşamayacaklarını belirten Soylu: "Bir arkadaşımı dün korona virüsünden kaybettim. Çocukluğumuzdan beri beraberiz. Bu işin telafi edilebilecek bir tarafı olsa, hep birlikte telafi edelim. 1.5 yıldan beri çocuklar okula gidemiyor, camilerde saf düzenimiz değişti. Bunun hâlâ tezviratını yapanlar var. Yapmayın artık. Çocuklarımız üniversiteye gidemedi. Bir tecrübemiz oldu. Bilim Kurulu'nun tecrübeleri oldu. Hakikaten yapmayın ya. Allah razı olsun vatandaşımızdan, hep birlikte bu mücadeleden başarı ile çıkacağız. Önce sabır, sonra bayram... Tedbirlere uyalım, çocuklarımız okula rahat gitsinler." / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2021, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER