’Suçluyu aramayın ikimizin kararı beraber gitmek’

Sevgilisini öldürdükten sonra intihar ettiği tahmin edilen genç kız olaydan önce sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasına çeşitli notlar yazmış.

’Suçluyu aramayın ikimizin kararı beraber gitmek’
Şanlıurfa'da 24 yaşındaşi Fatma Kapmiş, nişanlanacağını öğrendiği Jandarma uzman erbaş sevgilisi 27 yaşındaki Bestami İstek'i uyuduğu sırada başına ateş ederek öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar etti.
 
FACEBOOK’TA DEHŞETİ HABER VERMİŞ
 
Öte yandan sevgilisini öldürdükten sonra intihar ettiği tahmin edilen Fatma Kapmiş’in ise olaydan önce sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasına çeşitli notlar yazdığı görüldü. Sayfasına, ’Suçluyu aramayın ikimizin kararı beraber gitmek’, ’Ben de seni seviyorum Bestami İstek ben de seni’, ’Artık facebook kullanmayacağım hoşçakalın sevdiğim insanlar’, ’Belki sorulacak; Neden çok sevdiğim için onsuz nefes alamadığım için onu bir başkasına yar etmek için onu ölümüne sevmişim haberim yokmuş’ ve ’Ya benimsin ya kara toprağın diye bir söz var çok saçma buluyordum. Oysa ki insan böyle dayanılmaz bir şey gelirse başına o zaman anlar benim başıma geldiği gibi’ yazdıktan sonra intihar eden Fatma Kapmiş’in cesedinin ise otopsinin ardından Şanlıurfa’ya gelecek yakınlarına teslim edileceği bildirildi. / ajanslar
Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER