Sur'un 5 mahalle ve bir caddesine daha yasak getirildi

Sur Kaymakamlığı tarafından saat 11.30 itibariyle Abdaldede, Alipaşa, Lalebey, Süleyman Nazif ve Ziya Gökalp Mahalleleri ile Melikahmet Caddesinde ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.

Sur'un 5 mahalle ve bir caddesine daha yasak getirildi

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 6 mahallesinde 56. gündür süren sokağa çıkma yasağına beş mahalle ve bir cadde daha eklendi.

Sur Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada “Suriçi’nde bulunan Abdaldede, Alipaşa, Lalebey, Süleyman Nazif ve Ziya Gökalp Mahalleleri ile Melikahmet Caddesinde 27 Ocak 2016 Çarşamba günü saat 11:30 itibari ile ikinci bir emre kadar Kaymakamlığımızca sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Vatandaşlarımızın söz konusu yasağa riayet etmeleri kendi can ve güvenliklerinin temin edilmesi adına önem arz etmektedir” denildi.

11 mahallede yasak

Suriçi’ndeki Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş Mahallelerinde ve Gazi Caddesi’nde 2 Aralık’ta ilan edilen yasağa 11 Aralık’ta 17 saatliğine ara verildi. Gazi Caddesi’nde yasak 30 Aralık’tasona ererken, altı mahallede yasak devam etti.

Son yasakla 15 mahalleli Suriçi’nde 11 mahalle ve bir caddede sokağa çıkmak yasak oldu.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER