AA, HDP adayları için 'terör' grafiği yaptı!

Anadolu Ajansı, haklarında soruşturma yürütülen ya da açılmış dava bulunan HDP'li adaylar için bir grafik-haber hazırladı. Haber, "HDP terör suçlarından mahkemelik isimlerle seçimlere giriyor" başlığıyla servis edildi.

AA, HDP adayları için 'terör' grafiği yaptı!
Anadolu Ajansı (AA), HDP’nin 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlıkları için aday gösterdiği isimleri “HDP terör suçlarından mahkemelik isimlerle seçimlere giriyor” başlığıyla infografik şeklinde bir haber yayınladı.


Ajansın grafik şeklinde hazırladığı listede Filiz Kerestecioğlu, Ayhan Bilgen, Hüda Kaya, Remziye Yaşar, Selçuk Mızraklı, Ahmet Türk gibi isimler yer alıyor.

Anadolu Ajansı’nın “HDP, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için birçok il ve ilçede terör suçlarından mahkemelik isimleri aday gösterdi” ifadeleri ile verdiği haberde şu şekilde servis edildi:

“Türkiye’nin gündemindeki 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ne katılacak HDP’li belediye başkan adayları arasında, “terör” suçlaması kapsamında haklarında soruşturma yürütülen, dava açılan veya fezleke hazırlanan 25 isim yer alıyor. HDP, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için birçok il ve ilçede terör suçlarından mahkemelik isimleri aday gösterdi.” / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2019, 22:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER